YouTube (официјална тема)

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
тоа ти е поради Adobe Flashot последнава најнова верзија ... самите кажаа дека има проблеми поради самиот драјвер кој што нешто кочи .... Ова е иначе изолиран случај со Јутуб каде што самиот сајт има проблеми поради Гугл + системот вметнат ,сега дознав дека поради тоа самите паднаа у дипШет стапица и поради тоа има големи проблеми со ЈуТубе .... Гугл ќе решаваат сеа у Лондон свикнат е состанок,дали ќе престанат со најновава одлука на мерџинг на Гугл + со Јутубе ... се огласи самиот главен девелопер на Гугл за ова ....
Само не ми е јасно како и зошто се дешава кај рандом корисници, значи имам другари шо го немат проблемот... ако е до јутуб нели треба да е кај сите така да кочи. Та немам само јас најнов Adobe Flash..

Ф

Флеш

Гостин
Само не ми е јасно како и зошто се дешава кај рандом корисници, значи имам другари шо го немат проблемот... ако е до јутуб нели треба да е кај сите така да кочи. Та немам само јас најнов Adobe Flash..
абе кочи брат ептен , бев денес до Ченто , истото гомно се случува да не ти сецне видеото и да не ти лоадира ..... овој проблем значи се случи од вчера па еве денес , трае 2 дена .... малку сега се поправи , но да гледаш видео повеќе од 360 не можеш .... ти сецка ненормално ....

Член од
14 мај 2009
Мислења
163
Поени од реакции
89
Едно прашање може некој ке знае.Има на youtube опција да се поврзе бежично лаптопот со телевизор и сите работи да се гледаат на смарт тв.Во ред е тоа влегувам на youtube пишувам кодот што ми го дава телевизорот и го поврзувам без никаков проблем.Истотака и со youtube апликацијата на мобилниот гледам клипови на телевизорот без проблем.Е сега работата е што кога влегувам преку youtube апликацијата на мобилниот автоматски ми дава да гледам на телевизорот без да морам пак да пишувам кодови а на лаптопот секогаш бара код да внесам од апликацијата на телевизорот за да можам да ги спојам.Да не имал некој оваков проблем и кај вас да знае?Сите уреди дома ми се на иста мрежа така да тоа не е проблем.
Треба прво да ја пуштиш апликацијата на ТВ па потоа на веб ќе ти даде икона да се конектираш со ТВ-то...

Член од
25 јуни 2013
Мислења
594
Поени од реакции
252
здраво, можеби некој пред мене го е прашал ова но не сум баш сигурен
значи вака кога отворам јт и кога си отворам други табови како на рпр фб, кајгана... и кога се вчитува страната ми сецка песната дали некој знае што му е решението иначе

Форматиран е пц пред 3-4 месеци, користам гугл хром Windows 7

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
здраво, можеби некој пред мене го е прашал ова но не сум баш сигурен
значи вака кога отворам јт и кога си отворам други табови како на рпр фб, кајгана... и кога се вчитува страната ми сецка песната дали некој знае што му е решението иначе

Форматиран е пц пред 3-4 месеци, користам гугл хром Windows 7
Работи на мозила,опера ќе го немаш тој проблем (y)

.Sky.

Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Дечки да прашам моментално на мојот втор канал на јутјуб направив за да ми се прати пинот на мојата домашна адреса е сега веќе долго време касни и нема стигнато ништо. Кај вас да не има некој проблем во последно време да ви се случило? или пак кога го правевте за отприлика колку време ви стигна?

Член од
31 декември 2009
Мислења
580
Поени од реакции
159
pravam video so movie maker zosto mi kazuva za muzikata deka mi e kopirana kako da go izbegnam toa so koj program ja menuvate muzikata??

.Sky.

Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
pravam video so movie maker zosto mi kazuva za muzikata deka mi e kopirana kako da go izbegnam toa so koj program ja menuvate muzikata??
на јутјуб ти покажува дека е копирана музиката така?

Член од
31 декември 2009
Мислења
580
Поени од реакции
159
da a gledam postavuvaat videa kako jas sto sakam muzikata so sliki samo da bide primer eve za ovaa:
rihanna pour it up i mnogu drugi
ama kako go pravat pojma nemam nemozam da najdam kako.

Samurai Jack

Penspinner
Член од
15 април 2012
Мислења
3.666
Поени од реакции
8.722
Во последно време имам проблем со сите видеа на јутјуб, пуштам песна или било какво видео и кога ќе заврши видеото нејќе да му направи repeat, еве оваа слика се појавува кога ќе кликнам на repeat копчето, ова се појавува и вака стои цело време.

Пробав и со бришење на cookies и со update на јавата ама ништо, ова само кај мене е вака или кај сите е?

HristijanWR10

Bryan Kearney
Член од
11 април 2012
Мислења
10.767
Поени од реакции
20.491
Во последно време имам проблем со сите видеа на јутјуб, пуштам песна или било какво видео и кога ќе заврши видеото нејќе да му направи repeat, еве оваа слика се појавува кога ќе кликнам на repeat копчето, ова се појавува и вака стои цело време.

Пробав и со бришење на cookies и со update на јавата ама ништо, ова само кај мене е вака или кај сите е?
И кај мене вака беше, ја инсталирав екстензијава и одбрав auto replay и се среди проблемот.

Samurai Jack

Penspinner
Член од
15 април 2012
Мислења
3.666
Поени од реакции
8.722
Член од
26 октомври 2012
Мислења
2.535
Поени од реакции
3.362
Одлично е ова, го најдов за Mozilla пошто ретко користам Chrome, фала многу! :)
Не треба воопшто да користиш хром ,ова се случува и кај мене со јутуб може да е некој дефект од самиот јутуб да средуваат нешто :)

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Може некако со дубара да се зголеми гледаноста на едно видео на Јутуб, како што е кај Фејсбук аутолајкерот или не? :)

Kajgana Shop

На врв Bottom