Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе испаде глуп Погба ако замине у Псж од Јуве. Ај да иде у Баерн, Барса или Реал ќе разберам. Ама Псж бе ебате сељакот.

Изгледа Марота ќе одмара на лето, па сега ги завршува најважните работи :icon_lol:. А морам да признаам како му оди со младине таленти, ги зема од секоја екипа и ги користи за други засилувања.
Ми недостигаат времињата кога правеше co-ownership, with options to buy :place:

silva od udineze lef bek posto do krstot dr go frlat posle kasno e ono jes da e blizu udinese do torino ama za drugi trransferi pobrzo treba so intre vecer igrat vajda ke go stavap posto kup moze ke go odmora ama nema vezz

Рома ја тепаше Сампдорија во Копа Италија со 1:0 и ќе биде противник на Јувентус во наредното коло на 21ви Јануари, ако не се лажам.

Јуве пред некој момент понуди 20 милиони евра за Манџукич а трансферот би се реализирал в' лето а пари ре-финансирани со продажбите на Квајарела,Вучинич и Џовнико .. Ако не ќе се тргне бо Бентеке

Ај некој нека ја каже причината што толку Бониек го руга клубов?

Јас колку што знам Бониек живее многу одамна во Рим и од таму наводно има преземено некои анти-јуве тези. Имам слушано некои негови интервјуа од пред 6-7 години каде што доста зборува против Јуве за калчополи периодот. Од тоа може да се заклучи и дека изгледа со Моџи биле влезени во лоши односи уште кога овој беше директор па затоа и Бониек често има зборувано против Јуве, а од друга страна доста во полза на Рома. Сепак мислам дека работите ескалираа кога Јуве одлучи да го тргне од листата на 50 играчи кои имаат свои ѕвезди на новиот Јувентус стадион и на негово место мислам дека Давидс доби ѕвезда.

Рома ја тепаше Сампдорија во Копа Италија со 1:0 и ќе биде противник на Јувентус во наредното коло на 21ви Јануари, ако не се лажам.
Should anyone care ? :) Мајтап, како шо газиме се во Италија кој сака можи да се падни таму. (Освен Торино, не за нешто друго да се поштедат резервите од потенцијални повреди)
--- надополнето: 9 јануари 2014 во 20:31 ---
Јас колку што знам Бониек живее многу одамна во Рим и од таму наводно има преземено некои анти-јуве тези. Имам слушано некои негови интервјуа од пред 6-7 години каде што доста зборува против Јуве за калчополи периодот. Од тоа може да се заклучи и дека изгледа со Моџи биле влезени во лоши односи уште кога овој беше директор па затоа и Бониек често има зборувано против Јуве, а од друга страна доста во полза на Рома. Сепак мислам дека работите ескалираа кога Јуве одлучи да го тргне од листата на 50 играчи кои имаат свои ѕвезди на новиот Јувентус стадион и на негово место мислам дека Давидс доби ѕвезда.

Мислам дека и уште ко играше не им бил некој миленик на навивачите. Беше тргнат од листата на барање на навивачите за шо нормално и тој си се сложи.

Гнаса невидена е, уште го играше не беш баш најомилен а и навивачите го тргнаја цели протести имаше. Давидс со право си ја доби во споредва со ова гнасата светеце

Јуве веќе по втор пат успева да се договори со матичниот клуб на Кемпф за трансфер, во летото исто беше постигнат договор но Кемпф не се осеќаше спремен да ја напуште Германија со оглед дека e само 18 години :)

Ако играме мотивирано и со полн состав ги добиваме... 4 дена 2 гостувања во РИМ , на 25ти играме со Лацио ....

toa e... sea ke igrame mnogu natprevari , plus i EUROPA LEAGUE doagja , sto znaci ke treba da pazime mnogu.:)

Што се случило со првиот пост на темата на Гарфилд :eek: ? Тевез е тој во колата ?
Не хакнале шинтерашите искомплексирани :mad:

FC Juventus Balkan
Juve čini sve kako bi produžio ugovor sa Polom Pogbom, a PSŽ ne prestaje da atakuje na mladog vezistu. Korijere dela Sera piše kako će Sveci uskoro u Torino poslati ponudu koja se ne odbija - 60 miliona evra plus Marko Verati.

Ако стварно праќаат арапиве ваква понуда треба да се прифати, ни даваат квалитетна замена за Погба и плус 60 милиони кои на лето ќе се додадат на трансфер буџетот од клубот и ќе може да земеме минимум три топ засилувања и да напаѓаме во ЛШ.

Туууууууууу трансферот на векот ќе го направиме ако го земеме Верати плус ни плаќаат 60 милки ( НЕ ЗАБОРАВАЈТЕ ДИНАР НЕ ДАДОВМЕ ЗА ПОГБА ) .. Овој е поголем трансфер од Интер што го направи давајќи го Ибра и за него го добија Ето плус не знам колку милиони...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom