НБА Сезона 2013/2014

• Креатор на темата Креатор на темата grande-juve
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2013/14?

• Бостон Селтикс

Гласови: 2 2,5%
  • Њујорк Никс

• Чикаго Булс

Гласови: 17 21,5%
  • Мајами Хит

Гласови: 17 21,5%
  • Сан Антонио Спарс

Гласови: 9 11,4%
  • Индијана Пејсерс

Гласови: 1 1,3%
  • Хјустон Рокетс

• Оклахома Сити Тандер

Гласови: 8 10,1%
  • Денвер Нагетс

• Лос Анџелес Клиперс

Гласови: 5 6,3%
  • Лос Анџелес Лејкерс

Гласови: 6 7,6%
  • Голденс Стејт Вориорс

Гласови: 0 0,0%
  • Бруклин Нетс

• Атланта Хоукс / Перо Антиќ

Гласови: 6 7,6%
  • Мемфис Гризлис

• Вкупно гласачи
    79
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
На 16ти за прв пат ќе го глеаме Перо на СпортКлуб.. :)

Austin Carr, бивша легенда на Кливленд. Дефинитивно неподнослив. Исто како и оние на Мајами. На Торонто се многу бучни ама барем знаат да откачат некој добар мајтап одвреме на време.
--- надополнето: 9 јануари 2014 во 09:59 ---

Во превод: Ги гледаш само натпреварите на Мајами. Си ги ставил повеќето "национални коментатори" каде цело време го даваат Мајами и оние на Мајами...

која ти е логикава, овие од TNT и ESPN на Мајами само коментират ? Не...
плус пишав лично кои ми се омилени коментатори, ако на тебе не ти свиѓат не значи дека на никој не треба да се свиѓат. ги имам слушано коментаторите од половина од екипите во НБА, и според мене тие шо ги набројав ми се свиѓа како коментират, другите не. не ти држи вода муабетов

GJnbfrT.gif
Секој втор центар (или четворка) у нба го може ова само не се курчи го дебилов, јак курац ебате бар обрачот да го фати и да не се потпира со тоа раката

Секој втор центар (или четворка) у нба го може ова само не се курчи го дебилов, јак курац ебате бар обрачот да го фати и да не се потпира со тоа раката

Ех, секој втор го можел како не... ептен незаслужен хејт јаде Грифин, поготово на темава.

Ова е чист фаул во напад како прво,со едната рака му ги трга неговите раце и го мава во глава.

Јака филозофија да ја скуцаш ебате. Ја со 189 ми иде пола рака над обрач не па животни од по два и десет...

Њу Јорк јако се држат со Мајами и Бруклин имаат 4 во низа со тоа што ја прекинаа низата од 9 победи на GSW, тимовите од NY се оправија малце, може да замрсат сметки до плејоф ако вака продолжат.

Knicks си газат, дури и Bargnani е во форма си ги има средено мислите :D

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom