RickyLFC9
Модератор
Ние истово го зборевме и само ќе ни кажеа: Лидс, Нотингем Форест...Не ли ви е досадно да исправате криви дрини? Значи мора да разберете дека Јунајтед е клуб "too big to fail", исто како и Арсенал.
Епа... Лидс, Нотингем Форест...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ние истово го зборевме и само ќе ни кажеа: Лидс, Нотингем Форест...Не ли ви е досадно да исправате криви дрини? Значи мора да разберете дека Јунајтед е клуб "too big to fail", исто како и Арсенал.
Ние истово го зборевме и само ќе ни кажеа: Лидс, Нотингем Форест...
Епа... Лидс, Нотингем Форест...

Ама сепак пропаднааКолку што знам Лидс пропадна пред се оти беа во никаква финансиска состојба, за разлика од Манчестер. За Форест не знам, оддамна било.![]()

Ама сепак пропадна![]()

Ама сепак... пропаднааПа сигурно имало причина, која не ја знаеме. Сигурно не пропаднале туку-така.![]()

Што може да вика. Стана шампион на Англија.
Ама сепак... пропаднаа![]()
Pa osven toa i nisto drugo ne mu ostana...
Ма немој не ме јеби рики сеа, Јунајтед за 2013 има 360+милиони профит, а челзи едвај две (1, 6милиони £ мислам беше), ти знаеш што може да се направи со тие пари? Уште еден Шити и еден кардифАма сепак пропаднаа![]()
Абе сакам да ти кажам шо ми е поентата. Колку сака нека е голем некој клуб, сите можат да пропаднат. Сеа дали финансиски, дали пошто не одржале чекор при смена на менаџери, лошо раководоство од газди и тн. не е битно. Битно секој може да пропадне, исто колку што секој може да се крене. Не постои нешто како "Too big to fall", барем според мене. Све може да се случи.Добро де, Ливерпул не пропадна на пример.
Мада, пак не гледам поврзаност со Јунајтед.
Објаснив погоре евеМа немој не ме јеби рики сеа, Јунајтед за 2013 има 360+милиони профит, а челзи едвај две (1, 6милиони £ мислам беше), ти знаеш што може да се направи со тие пари? Уште еден Шити и еден кардиф

Абе сакам да ти кажам шо ми е поентата. Колку сака нека е голем некој клуб, сите можат да пропаднат. Сеа дали финансиски, дали пошто не одржале чекор при смена на менаџери, лошо раководоство од газди и тн. не е битно. Битно секој може да пропадне, исто колку што секој може да се крене. Не постои нешто како "Too big to fall", барем според мене. Све може да се случи.

Пак грешиш, ете ти објасни манутдчампионсАбе сакам да ти кажам шо ми е поентата. Колку сака нека е голем некој клуб, сите можат да пропаднат. Сеа дали финансиски, дали пошто не одржале чекор при смена на менаџери, лошо раководоство од газди и тн. не е битно. Битно секој може да пропадне, исто колку што секој може да се крене. Не постои нешто како "Too big to fall", барем според мене. Све може да се случи.
--- надополнето: 6 јануари 2014 во 00:16 ---
Објаснив погоре еве![]()
Ваљда Рики сака да каже дека ништо не е вечно. Пропаѓале и поголеми брендови од Јунајтед.
Само што, за да се случи тоа, мора неколку години да се носат погрешни одлуки, што не верувам дека ке се случи.
, Манчестер Јунајтед е Кока Кола во фудбалот и затоа нема да пропадне.Ваљда Рики сака да каже дека ништо не е вечно. Пропаѓале и поголеми брендови од Јунајтед.
Само што, за да се случи тоа, мора неколку години да се носат погрешни одлуки, што не верувам дека ке се случи.
Како што кажа за тоа требе повеќе време.Ливерпул рутинирано!