Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
имав забораено дека Вучинич ни е 9ка :pos::facepalm:
--- надополнето: 5 јануари 2014 во 22:23 ---
шо ви реков за Вучко!!!

Конте трололо :pos::pos::pos:

е што ни рече дека намерно го става а не го става квајарела ете и квајарела го стаи

Вучко ко комита изгледа со брадана

е што ни рече дека намерно го става а не го става квајарела ете и квајарела го стаи

кваљарела за покер го кладе,ама ништо не бидна
чао журим на оган

п.с Ако најдите слика од то детето 2-0 кај шо покажва да постирате тука

п.с Ако најдите слика од то детето 2-0 кај шо покажва да постирате тука

juventus[22-43-49].JPG

Ја снимав со Сопкаст, ама ме јеба нешо и морав да прекинам. Најбитниот момент сум го фатил, другото не е битно.

Ја снимав со Сопкаст, ама ме јеба нешо и морав да прекинам. Најбитниот момент сум го фатил, другото не е битно.
e2afc79bf61af2d0187f8b28170fcb3d.gif

Триесто скудето у џеб :) Веќе се гледам со Адидас стајл дресот со 3 звездички на моите гради :rolleyes: Форцааааааааааааааа Јувеееееее

Тоа не беше пенал, раката ја имаше прицврстено за телото...

Инаку ми се свиѓа како играме, Конте знае дека товарот го носи Рома, и свесно им ја препуштаме играта, ги чекаме на контри. Уште 1 или 2 гола, и да го привршиме натпреваров, и не славете предвреме да не ни се случи Фиорентина Vol.2.
А на Бонучи, се да му ебам, киксер невиден

Моментално Огбона>Бонучи на позицијата либеро... Во последно време посигурен ми е Огбона таму кога игра отколку Бони..
--- надополнето: 5 јануари 2014 во 23:18 ---
Триесто скудето у џеб :) Веќе се гледам со Адидас стајл дресот со 3 звездички на моите гради :rolleyes: Форцааааааааааааааа Јувеееееее

32 бе а не 30

Juve alè tifo per te Juve alè mi hai preso il cuore Juve alè tifo per te vuoi sapere perchè ti sosterrò ovunque giocherai ti sosterrò perchè ti amo sai se vinci se perdi puoi star sicura che prendo la sciarpa e corro da te oh oh oh oh
E Juve facci un gol...sotto la curva nord...se segni per gli ultrà...il comunale esplodera

Дечки дајте инфо за Тевез да не се повреди, бидејќи нели рано го извади и ми делуваше како повреден :cautious:

Дечки дајте инфо за Тевез да не се повреди, бидејќи нели рано го извади и ми делуваше како повреден :cautious:

Потоа го прикажаа у кадар како се смее на клупа со Џовинко.. ако се повредеше не верувам дека ќе се смееше... не бери гајле..
--- надополнето: 6 јануари 2014 во 00:13 ---
Го фати некој моментот со ТрезеГол ? што како видео? .... пред утакмицата било и немав уклучено стрим сеуште...мислев на сред утакмица ќе прекинат да му направат чест :)
--- надополнето: 6 јануари 2014 во 00:48 ---
Потоа го прикажаа у кадар како се смее на клупа со Џовинко.. ако се повредеше не верувам дека ќе се смееше... не бери гајле..
--- надополнето: 6 јануари 2014 во 00:13 ---
Го фати некој моментот со ТрезеГол ? што како видео? .... пред утакмицата било и немав уклучено стрим сеуште...мислев на сред утакмица ќе прекинат да му направат чест :)

Едит- го поставија видеото на VecchiaSignora.com на ФБ кој сака да го гледа (y)

Grande Luciano!!!

1520822_10152135592113536_419355234_n.jpg

I aj cestito pobeda Juventini , zasluzena , veke sme nauceni so fantasticnata nasa igra sto rezultira maestralno , imame 16 pobedi na 18 utakmici , kako nikogas do sega , ni vo najdobrite stari vreminja , sepak i sampionatot ne e tolku kako nekogas , no so ovoj igracki kadar napravime spektakularni rezultati :)

@Mondonico , pak jas so tebe , abe pamtis FioreMERDA-Juve 4:2 , od togas imame 10 pobedi vo niza so samo 1 gol primen??? Zadovolen si sega? aj kazi deka NE , deka treba seuste 10 utakmici po red da pobedime? hahah , toa go sakam i jas , sekogas mozeme poveke , cestito , cestito :)

FINO ALLA FINE!

Значи уште една победа (Каљари) и експресно ќе и го срушиме на Рома рекордот сезонава што го направи..

Значи уште една победа (Каљари) и експресно ќе и го срушиме на Рома рекордот сезонава што го направи..

не не, нема врска тоа е од старт на шампионат 9-10 победи во низа не на сред сезона или нз кога :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom