Serie A 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Клипче
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои скудетото во сезоната 2013/14?

• Вкупно гласачи
    367
Статус
Затворена за нови мислења.
Лотито:cuc:,го шутна Петкович,за да го врати пак Реја:facepalm:,а да му текнеше дека не до тренерот туку до играчкиот кадар.Нека не го стиска гзот,нека земе некој играч,а не да се расфрла со откази.
--- надополнето: 4 јануари 2014 во 21:49 ---
И да го чекам денот коа ќе си замине Лотито,ама дали ќе го дочекам?најверојатно не.

Не се сеќавам кога последен пат со нетрпение чекав да започне некој натпревар :vozbud:

Последните дуели на Јувентус против Рома,на Јувентус Арена
24/1/2012 Juventus 3-0 Roma (Coppa Italia)
22/4/2012 Juventus 4-0 Roma (Serie A)
29/9/2012 Juventus 4-1 Roma (Serie A)
1534826_10153737968115157_222385822_o.jpg

Овој дуел ќе биде доста поважен од претходниве,затоа што и двете екипи се во борба за титулата сезонава.
Иако е долга сезоната,дуелов вечер може да биде и клучен за тоа кој ќе биде шампион на Италија.
Нема везе и двајцата се огромни легенди на Италијанскиот фудбал, веројатно двајцата најдобри "trequartisti" 10ки во Италија па и пошироко,тапа е да се напаѓаме , посебно пошто двајцата се добри пријатели...
:place:
1521458_579544542133343_1691261089_n.png

Со 3 или 4 комада во ваша мрежа...? :icon_lol:

Време е да го пензионираме Симо (y)

Abe ne se problem 3 ili 4 ako vi opalimo edna petarda srede Torino :)
Simo 2 nedelje ja spremase bickijata nemate poim kolku e oshtra :cool:
Inace olku da cekam nekoj natprevar nemalo i tolku sporo da pominuva vremevo..

Секој дуел помеѓу Бонучи и Тоти. :D

Добро бе како може да е толку одвратен оној Киелини? Како??? Абе и ништо да не напраи, коа ќе му ја видам фацата ми се повраќа.
Иначе Рома мора да биде поконкретна во второто полувреме, со долги топки не бидува против гранитната одбрана на Јуве.

Си дојдов дома од маалскиот баднички оган за мечов. Само ако не победи Јуве ќе ги колнам за пропуштање на убава дешавка. Плус ќе ми ја утепаат желбата за враќање назад на огнот во 11 саат:)

Чист црвен, друг пат да не иде со крампони на нога!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom