ATP тенис - општа дискусија

Член од
18 септември 2011
Мислења
5.448
Поени од реакции
5.571
Монфис ти е исти ропак ко и Гулбис...еден кикс утре и има да го нема од теренот...али којзнае.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Монфис ти е исти ропак ко и Гулбис...еден кикс утре и има да го нема од теренот...али којзнае.

Гулбис е неспоредлив со било кој на АТП од аспект на несериозност и немотивираност.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.939
Поени од реакции
116.434
Јас вчера искоментирав дека Надал не игра ништо посебно и дека не е во форма, ама денес Рафа изигра добар меч и ме демантираше во потполност... Добро, до душа немав изгледано ниту еден меч на Рафа сезонава освен еден сет против Ферер во Абу Даби.

Не изгледа толку лошо Рафа, солиден е, нормално може многу подобро ама не е очаен како во завршницата на прошлата сезона. Муабетот за чување гориво и слични работи мислам дека не важи затоа што денес се палеше како да нема утре за него, а и гледав малку реприза од мечот со Камке пред да почне дуелот со Гулбис и може да кажам дека Рафа е сериозен на турниров како да е Грен Слем, што впрочем е и работа на професионалните спортисти.

Инаку да се надоврзам за Монфилс, он може многу проблеми да му направи на Надал, но само ако биде на високо ниво, ако осцилира ќе изгуби лесно... По мене они двајца се 99% финалисти.

Член од
22 април 2005
Мислења
1.339
Поени од реакции
505
Како и милион пати досега гледајте како Монфис се распаѓа против мајер и како финале ќе гледаме Надал-Мајер.
Рафа добар и ми се допаѓа тоа што почесто оди на мрежа, дали за да крати поени, дали за да смени нешто во игра , што и да е ама ми се допаѓа.
--- надополнето: 3 јануари 2014 во 14:44 ---
Гулбис е неспоредлив со било кој на АТП од аспект на несериозност и немотивираност.
Види , он ти е тип на додиг, типсаревич и све остало источно европско срање, кои намерно губат од ропаци а кога играат против фаворити од петни жили вадат удари а после по интервјуа кажуваат како тенисот не им е приоритет, дека имаат живот и дека топ 4 играчи се надувани егоцентрици.

L

Löwe

Гостин
Не бе не е до толку. Нека се распаѓа утре колку сака со Рафа, само денес нека тепа го имам в кладилница :D

Член од
22 април 2005
Мислења
1.339
Поени од реакции
505
Не бе не е до толку. Нека се распаѓа утре колку сака со Рафа, само денес нека тепа го имам в кладилница :D
Монфис си го ставил на ливче? оу вај вај вај? Ајде со среќа, да не ти кобам.;)

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Ама се распаѓање Монфис, леј чоек, абе партали, одвај се собра. Лееее. Уште не ми се верува како се распадна, али на крајот додаде гориво, запна и тепа. Ај, наредната ќе се распадни.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.939
Поени од реакции
116.434
Добро ај не се прави паметен и да попуваш тука на секое мислење што не ти се допаѓа. Ако добро пратиш тенис ќе знаеш дека Монфилс знаел да се распадне многу пати до сега. Грешка на членот погоре беше што и он наметна мислење и рече дека ќе го гледаме Монфилс како се распаѓа. Едноставно требаше да каже дека мисли оти Монфилс ќе се распадне. Искрено, јас не мислев дека ќе се распадне, а и го изиграв на ливче, али доколку се случеше тоа немаше ама баш ич да бидам изненаден.

Член од
22 април 2005
Мислења
1.339
Поени од реакции
505
Fala Stefan znaev deka barem ti ke me svatis sto sakav da kazam. Suma sumarum muabetot mi bese deka monfis, i mnogu drugi od koi sto prethodno sum se izgorel na livce i se nestabilni igraci ne bi gi igral nikogas.Toa mi bese muabetot i eve zgresiv ok? Navistina ocekuvav deka Monfis ke izgubi, mozebi ovoj turnir ke igra fantsticno ama toa e tip na teniser koj nema konstantnost.

Edit: mnogu mnogu mi se dopagja igrata na Nadal na ovoj turnir, servisot tocno ne e ona sto jas bi go posakuval ama izleguvanjeto na mreza kako element kaj Rafa mnogu mi se dopagja, otsekogas smetav deka posle spin na forhend vo kjosh vo teren Rafa treba da trca napred i gledam se obiduva na ovoj turnir.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.802
Поени од реакции
44.101
Вечер/утре сабајле од 06:30 Хјуит - Федерер финале во Бризбејн. (y)

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Ау, каков прв сет за Надал. Перфекција е ова, не очекував толку добро да игра, лошо му се пишува на Монфилс ако продолжи вака.

Член од
22 април 2005
Мислења
1.339
Поени од реакции
505
Ne mozam da go gledam ovoj cirkuzantov, pagja, glumi, se kotrlja po terenov, kako Rafa samo ednostavno ne go zbrishe i da mu ja skrati makata ja ne znam.

Kajgana Shop

На врв Bottom