Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Се дупи у Србија србинката, мамето нејзино. Кој ја ебе, од српска провинција е и онака. Ќе легне следниот пат коа ќе дојде, Рики ја има рики-таката :P
Рики-Раката? :pos:

Се дупи у Србија србинката, мамето нејзино. Кој ја ебе, од српска провинција е и онака. Ќе легне следниот пат коа ќе дојде, Рики ја има рики-таката :P

Многу ќе се смеам ако ми кажеш дека е од јужна Србија:pos:

А јас вас ви личам на газда на Хилтон хотел? :D
Заебанција на страна, кој кога сака слободно можи да повели, еве на пример Рики не го оставаат од дома да дојди :D, а ете Пеџа одма се согласи :)

Е сеа сам кога се поканив,дојди ми вика:D

охооооооооооо, сите сме се собрале на едно место. како сте дечии? отрезнавте? :D

како си поминавте за Нова Година? Се озелкавте? Се налапавте? Се наигравте? Ебнавте нешо после? :)

Ни отрезнав ни ништо :), цел ден мамурен, неможев денеска да пијам....а на љубовно поле, не прашувај, се испокарав вчера....сабајле кај 6 да бидам поточен, ама кој ја ебе :)

До толку бев пијан, да заборавам на опцијава:pos:
е па млад си. се си иди то со искуство. ќе ти текни ко ќе дојш на мои години :D дури бев без жена барем :)
--- надополнето: 2 јануари 2014 во 02:13 ---
Ни отрезнав ни ништо :), цел ден мамурен, неможев денеска да пијам....а на љубовно поле, не прашувај, се испокарав вчера....сабајле кај 6 да бидам поточен, ама кој ја ебе :)
немаш гајле, се ке помини. само нека ти текни дека ма многу риби во езерото

Ако е северно од БГ, провинција нема да се смета за негативност :)
Источно :P

Абе не е провинција, али није Београд тебра.

е па млад си. се си иди то со искуство. ќе ти текни ко ќе дојш на мои години :D дури бев без жена барем :)

Затоа сте тука вие поискусните, да не упатите нас помладите :)

П.С. Јас мислев само Дивајдерот ни е женет :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom