- Член од
- 9 април 2009
- Мислења
- 3.183
- Поени од реакции
- 3.830
Рики-Раката?Се дупи у Србија србинката, мамето нејзино. Кој ја ебе, од српска провинција е и онака. Ќе легне следниот пат коа ќе дојде, Рики ја има рики-таката![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Рики-Раката?Се дупи у Србија србинката, мамето нејзино. Кој ја ебе, од српска провинција е и онака. Ќе легне следниот пат коа ќе дојде, Рики ја има рики-таката![]()

Се дупи у Србија србинката, мамето нејзино. Кој ја ебе, од српска провинција е и онака. Ќе легне следниот пат коа ќе дојде, Рики ја има рики-таката![]()

А јас вас ви личам на газда на Хилтон хотел?
Заебанција на страна, кој кога сака слободно можи да повели, еве на пример Рики не го оставаат од дома да дојди, а ете Пеџа одма се согласи
![]()

Не бев доволно пијан за да зимам грди поклончиња![]()

Е сеа сам кога се поканив,дојди ми вика![]()

Е сеа сам кога се поканив,дојди ми вика![]()
Ау не, не, многу блиску до БеоградМногу ќе се смеам ако ми кажеш дека е од јужна Србија![]()

Ау не, не, многу блиску до Београд![]()

Ау не, не, многу блиску до Београд![]()
едно 300 километринема да ја носиш дома ебаго. само до ВЦ-то.![]()

охооооооооооо, сите сме се собрале на едно место. како сте дечии? отрезнавте?
како си поминавте за Нова Година? Се озелкавте? Се налапавте? Се наигравте? Ебнавте нешо после?![]()
, цел ден мамурен, неможев денеска да пијам....а на љубовно поле, не прашувај, се испокарав вчера....сабајле кај 6 да бидам поточен, ама кој ја ебе 
се испокарав вчера....сабајле кај 6 да бидам поточен, ама кој ја ебе![]()

е па млад си. се си иди то со искуство. ќе ти текни ко ќе дојш на мои годиниДо толку бев пијан, да заборавам на опцијава![]()
дури бев без жена барем 
немаш гајле, се ке помини. само нека ти текни дека ма многу риби во езеротоНи отрезнав ни ништо, цел ден мамурен, неможев денеска да пијам....а на љубовно поле, не прашувај, се испокарав вчера....сабајле кај 6 да бидам поточен, ама кој ја ебе
![]()
ИсточноАко е северно од БГ, провинција нема да се смета за негативност![]()

е па млад си. се си иди то со искуство. ќе ти текни ко ќе дојш на мои годинидури бев без жена барем
![]()