Barclays Premier League Season 2013 - 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Премиер Лигата?

• Вкупно гласачи
    289
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Прашав кога се доделени а не реков дека во иднина нема да направам исклучок.
Извини, нема веќе да се сомневам, си ја знаеш ти работата :)

curtains-closing-o.gif

Не, овојпат ќе ја признавам победата на Пеџа. Ме заеба тотално.

Се знае како си се работите, таквите ко Пеџа на форум, таквите ко мене со Србинка на дејт. Нема ја што да барам тука :)

Добро е, добро е, ама со тој аватар ти фали внесување на Божјата сила во постовите чедо, тој аватар е на Гурџиеф (Gurdjieff) не е мој :D Кој не го има читано Гурџи џабе е на форумов :cool:

Стави ја Лина Хиди и постирај опомени по цел форум :icon_lol:
Првото е исполнето, е сега боже, дај ми уште сила за опомени да испраќам
:)

Jeb*s Vincent Tan,ova e covekot...izgleda predvreme se sprema za Champions League :-)

1545861_613041808762898_837995542_n.jpg

И после сакаш да ни биде држава од Македонија.
Максимум искористување на позицијата!
За некој мајка,за некој маќеа.Дели казнени поени ако му го навредиш омилениот клуб.А и доколку не му го навредиш клубот,ти дава казнени поени зошто си му антипатичен.

Ајде сега дај ми казнени поени.

Поради оф топик мислења темава оди под клуч, а на Рики и Пеџа им се доделени казнени поени е еден месец бан од темава.

Подоцна ќе зачистам и ќе видам дали и некој друг заслужил казна ;)

Абе реков јас, најдобро беше кога скаузерите ја бојкотираа темава.

Видоа сеа топ4 и пркнаа, коа ќе паднат доле и кога следната ќе биде нивна пак ќе бојкотираат :icon_lol:

Тотално заборавив дека денеска има ЕПЛ мислев сите играат утре како нас.
Супер што ќе гледаме фудбал ама лошо што само еден ден одмор ќе има.
Не можеа цело коло да го преместат за во недела ? Ниеден менаџер не се бунеше ? До толку им е сеедно ?
Да беше Мурињо сигурно ќе се бунеше за ова, ама добро кога на други не им текнува и сакаат среде празници да си ги умрат играчите така им е.

Тотално заборавив дека денеска има ЕПЛ мислев сите играат утре како нас.
Супер што ќе гледаме фудбал ама лошо што само еден ден одмор ќе има.
Не можеа цело коло да го преместат за во недела ? Ниеден менаџер не се бунеше ? До толку им е сеедно ?
Да беше Мурињо сигурно ќе се бунеше за ова, ама добро кога на други не им текнува и сакаат среде празници да си ги умрат играчите така им е.

не се сите плачковци како мурињо :P башка ова е боксинг деј, овде нема место за бунење,тоа е традиција... игра за мужи е ова :D

не се сите плачковци како мурињо :P башка ова е боксинг деј, овде нема место за бунење,тоа е традиција... игра за мужи е ова :D

Не е ова боксинг деј, четвртокот беше боксинг деј, ова е редовно коло (што не би било лошо да се премести само во Недела) :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom