Dali nekoj od vas probal trajna epilacija? dokolku na nekogo go mrzi pravi shave sekoj den kako na primer mene... zosto ne bi napravile trajna epilacija? napravil nekoj od vas? Jas pl;aniram![]()
Не е трајна

Инаку брич
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Dali nekoj od vas probal trajna epilacija? dokolku na nekogo go mrzi pravi shave sekoj den kako na primer mene... zosto ne bi napravile trajna epilacija? napravil nekoj od vas? Jas pl;aniram![]()
Obaveza e sekoj den moram... pa ke platam 300e, i nema da imam problem nekoi si 2godini,kako sto kazuvaat od afrodita-s, po sekako za zileti vo 2godini ke trosam pari,a i ne e za parite ednostavno gubam mnogu vreme!!!!!se odluciv i sigurno ke go napravam toa, nekoj ako napravil nesto vakvo neka spodeli iskustvo![]()
Ајде брзо еден совет:
http://www.tehnomarket.com.mk/products/09116209/philips-pt-715-16
Дали е добра оваа, само да напоменам дека имам премногу остра брада и ми расте доста брзо. Дали се ефективни, иритации на кожа, и дали кога ќе се избричиш си мазен барем 5 саати?
ama me nasmeaшто брада ќе беше 300е за жилети да дадеш
не се занесувај да не ти изгорат кожа, па да се чудиш после...
Најдобро купи си машинка за бричење за тие пари ( иако се помалку). Ако беше се толку едноставно и практично сите ќе правевме трајна депилација. Од таа депилација има големи шанси да дојде до горење на кожата, а тогаш ќе биде многу потешко да ја вратиш во нормала кожата, одколку да се бричиш секој ден.Dali nekoj od vas probal trajna epilacija? dokolku na nekogo go mrzi pravi shave sekoj den kako na primer mene... zosto ne bi napravile trajna epilacija? napravil nekoj od vas? Jas pl;aniram![]()
Obaveza e sekoj den moram... pa ke platam 300e, i nema da imam problem nekoi si 2godini,kako sto kazuvaat od afrodita-s, po sekako za zileti vo 2godini ke trosam pari,a i ne e za parite ednostavno gubam mnogu vreme!!!!!se odluciv i sigurno ke go napravam toa, nekoj ako napravil nesto vakvo neka spodeli iskustvo![]()
Најдобро купи си машинка за бричење за тие пари ( иако се помалку). Ако беше се толку едноставно и практично сите ќе правевме трајна депилација. Од таа депилација има големи шанси да дојде до горење на кожата, а тогаш ќе биде многу потешко да ја вратиш во нормала кожата, одколку да се бричиш секој ден.
Башка зависи и каков организам имаш, можеби за пола година пак да се појават влакната.
Затоа на се занесувај со трајна депилација има и други начини![]()
Zosto obaveza, ti tolku nemas vreme? 5 min rabota e isto kako mienje zabi 3 pati na den i drugi raboti.Obaveza e sekoj den moram... pa ke platam 300e, i nema da imam problem nekoi si 2godini,kako sto kazuvaat od afrodita-s, po sekako za zileti vo 2godini ke trosam pari,a i ne e za parite ednostavno gubam mnogu vreme!!!!!se odluciv i sigurno ke go napravam toa, nekoj ako napravil nesto vakvo neka spodeli iskustvo![]()
Вистина е дека машинката за шишање ако ја ставиш на 0 бричела исто како машинка за бричење или брич?земав обична машинка за шишање од причина што не сакам мазно бричење на брадата него да останат 2-3 мм
Вистина е дека машинката за шишање ако ја ставиш на 0 бричела исто како машинка за бричење или брич?![]()
![]()
Вистина е дека машинката за шишање ако ја ставиш на 0 бричела исто како машинка за бричење или брич?![]()
![]()
Ако веќе купуваш машинка за шишање земи од Нептун или Филипс или ГрундингПредложете некои модели од нашиве продавници за бела техника, односно од каде сте набавиле машинка за шишање и која марка, модел?