Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Прво до осмо место осум бода разлика...најс.Биче жустро.

Прво до осмо место осум бода разлика...најс.Биче жустро.
А од негативните искусктва во минатото (коа беше Сер Алекс баш ова време му тргнуваше и застануваа некаде после 17 мај) не е на арно ова.
)))))) Јунајтед е секогаш Јунајтед.додај ги уште сега Челзи на листава
Мурињо ја има сејфувано формацијата и тактиката против Јунајтед и Арсенал![]()

Ама Мурињо сега игра дома, што е огромна разлика.![]()
Како бе не е на арно ? По арно аминСега наеднаш и Јунајтед имаат шанси за титулата.А од негативните искусктва во минатото (коа беше Сер Алекс баш ова време му тргнуваше и застануваа некаде после 17 мај) не е на арно ова.
)))))) Јунајтед е секогаш Јунајтед.

@Mondonico влагаме во форма...
Добро де, само мене ми се чини, или коментаторовна Ливерпул кога ќе даде гол...? Ме потсеќа на Бранко и Интер
за Ливерпул иако загубија.Сега наеднаш и Јунајтед имаат шанси за титулата.А од негативните искусктва во минатото (коа беше Сер Алекс баш ова време му тргнуваше и застануваа некаде после 17 мај) не е на арно ова.
)))))) Јунајтед е секогаш Јунајтед.
Ама најпрво мора да ги победат следните 3 утакмици, со Норич на гости, па со Тотнам и Свонси дома. После на гостувањето на мостот ќе видиме како стојат работите.И мене, посебно кога ве *баа 3-1Симпатични овие Хал, отсекад сум ја гледал таа посебна аура која ги опкружува.
Банирајте го сечениовСе навикнаа фановиве Ливерпул да биде треторазредна екипа.
Другото е гратис.

Кога последен пат си го видел ова ?
Прегледај го приврзокот 80263
Не е провокација, само ме интересира податокот![]()
Жими Бобан Рајович не памтам...