Barclays Premier League Season 2013 - 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Премиер Лигата?

• Вкупно гласачи
    289
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Само што преведувачот не е САФ, за мене лично нема поантипатична личност во фудбалскиот свет, и ова мислење не ми е заради овие изјави или утакмицата од понеделникот, отсекогаш го имам тој став.

Само што преведувачот не е САФ, за мене лично нема поантипатична личност во фудбалскиот свет, и ова мислење не ми е заради овие изјави или утакмицата од понеделникот, отсекогаш го имам тој став.

Прави се за својот тим. На другите дали ќе им се свиѓа ич не му е гајле. Што има лошо во тоа.

Можеш да го сакаш или не, но човекот е фудбалски гениј, може во едно полувреме да промени 3 тактики, од просек играчи да извади да изгледаат како класа напаѓачи (Милито), да прекомандува играч од природна позиција да игра на друга позиција за добро на тимот (Ето во Интер), да го симне притисокот од тимот и да ги навлече новинарите и коментарите се да се врти околу него, мотиватор не виден ( сигурно ти текнува на изјавата на Ибрахимовиќ), , играчите го обожаваат, навивачите на тимовите што ги води исто, и на крај краева позади него стојат трофеи колко ти и да го сакаш или не, истиот е фудбалски гениј.

И од овие ли бе ??? o_O

Ај, Велбек ќе ја сврти...

Симпатични овие Хал, отсекад сум ја гледал таа посебна аура која ги опкружува.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom