Barclays Premier League Season 2013 - 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Премиер Лигата?

• Вкупно гласачи
    289
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Прво до осмо место осум бода разлика...најс. :D Биче жустро.

Сега наеднаш и Јунајтед имаат шанси за титулата. :D А од негативните искусктва во минатото (коа беше Сер Алекс баш ова време му тргнуваше и застануваа некаде после 17 мај) не е на арно ова. :))))))) Јунајтед е секогаш Јунајтед.

додај ги уште сега Челзи на листава :)
Мурињо ја има сејфувано формацијата и тактиката против Јунајтед и Арсенал :)

Ама Мурињо сега игра дома, што е огромна разлика. :)

Ама Мурињо сега игра дома, што е огромна разлика. :)

Да ,се очекува друга да биде тактиката на Мурињо на домашен терен . Еве ја листата на нерешени на Челзи.

chelsea.png

Нерешено на Челзи со Арсенал , Манчестер и Тотенхем на гости , а победа со Сити дома , пораз од Евертон на гости. Во вториот дел на сезоната Челзи игра дома со Арсенал , Манчестер , Евертон и Тотенхем а на гости со Сити и Ливерпул.

Сега наеднаш и Јунајтед имаат шанси за титулата. :D А од негативните искусктва во минатото (коа беше Сер Алекс баш ова време му тргнуваше и застануваа некаде после 17 мај) не е на арно ова. :))))))) Јунајтед е секогаш Јунајтед.
Како бе не е на арно ? По арно амин :D

@Mondonico влагаме во форма... :cool:

Добро де, само мене ми се чини, или коментаторов :drk: на Ливерпул кога ќе даде гол...? Ме потсеќа на Бранко и Интер

Мораше да пукне некаде. Озбилно ги гледав два пати против Челзи и одлично одиграа, сега само треба резултатите да се наредат во ПЛ.

Сити без Агуеро не е исти и тоа е факт. Пак напаѓаат ама ја немаат таа убиственост во нападот.
Изненаден сум од пресвртот на Арсенал, никогаш не би очекувал тие да обрнат натпревар кога не се во добро серија резултати. Тоа е голем + за нив во оваа израмнета лига. А искрено од Јунајтед и нивниот пресврт воопшто не сум изненаден. Што и да се прави, чини и работи впечатокот и кога губат со 2 разлика е дека ќе победат :icon_lol:

Мислам дека ќе навивам за Ливерпул во недела против Челзи, мака ми стана за луѓето денеска. Само се плашам овој период да не паднат нагло надолу.

Сам себе убијал.

Ај бар уште сме таму кај што треба да бидеме. У недела ќе биде директна борба, ќе гриземе!

Јас кажав, мислам оти не е проблемот 8те поени негатива зад првиот, туку проблемот е што пред Манчестер има многу екипи. Конкретно во моментов - 6. Друго е кога бркаш една екипа, друго е кога бркаш 6 екипи. Ај да кажеме оти Њукасл и Евертон ќе ги минат кога тогаш, мада одлично играат и двете екипи, ама остануваат уште 4. Мада се заебавам со изреката "зрно по зрно - погача", демек едно по едно место напред ќе дојде и првото. :D Ама најпрво мора да ги победат следните 3 утакмици, со Норич на гости, па со Тотнам и Свонси дома. После на гостувањето на мостот ќе видиме како стојат работите.

Ливерпул лупна од прво, право на 4 место. :) А сакав да тепаат.

Кога последен пат си го видел ова ?

Прегледај го приврзокот 80263

Не е провокација, само ме интересира податокот :)

Жими Бобан Рајович не памтам...

Заокружи си на календарчето 26 декември.
Ако те праша некој истото, да знаеш да одговориш :icon_mrgr:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom