Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Многу битна победа за Арсенал.
Молим те тргни го аватарот,влагам кај вас у фан клуб,и бес да прочитам ти го глеам аватарот,и си викам што бара сунгерот Боб да навива за Арсенал бе,и сеа еве пак се збунивПодолски тотално ја смени играта...
Еден господ знае,и Хјуз бил исклучен.Што се десило во њукасл 2црвени има![]()
Немој..
значи сеа што мешаш баби и жаби ? кој ги споредува тимовите? ја ти викам како играл Милито во тој период...значи МИЛИТО никогаш не бил ПРОСЕК играч ...секад си бил играчиште само што во интер се одрази тоа повеќе ради статусот на клубот кој го имаше...а не дека мурњо го направил играчиште....Споредуваш ниво Џенова и Сарагоса со нивото на Интер кога освои ЛШ под Мурињо, по заминување на Мурињо Милито ниту ја имаше таа форма и е далеку од гол машина и чисто сумњам дека ке ја врати истата форма.
Имаат шанса за титула сеуште. Еве следните 20 меча ако ги добијат а останатите екипи ги изгубат следните 20 оп титула. Кој последен се смее најслатко се смее.
Инаку Кагава и Јанузај на клупа, ептен се смилувал Мојс на Хал нејќе многу да ги издемолира
едит: Ете го сега Јанузај. Е сега ќе биде вратио се Аднан јебаче нам матер.