- Член од
- 12 декември 2007
- Мислења
- 4.906
- Поени од реакции
- 10.485
Една среќа шо не прати сезонава, јас сеуште се чудам како и титулата не ни ја дадоа...
Sent from my Dell Laptop
Има време.
Sent from my Pentium III PC
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Една среќа шо не прати сезонава, јас сеуште се чудам како и титулата не ни ја дадоа...
Sent from my Dell Laptop
Доволно беше со аватаров , баш е кул да си dragonsky![]()
Така ти се чини.
Стани сабајле 2 женски околу тебе не можеш да се ослободиш да си излезеш како човек. Тргни накај работа не знаеш дали Мерцедесот или Ферарито да го земеш и на крај ни две, ни три четири зимаш хеликоптерот малце да ја расчистиш маглава. Стигаш на работа ти викаат дека наместо очекуваниот профиот од 5 милиони долари, профитот ќе изнесува 7 милиони.. и после тупи глава кај да трошиш 2 милиони.. катастрофа..
..
Најдобриот дефанзивец![]()
мене Гурџиеф ми пиша дека сум го насмеала и ќе сме се виделе во рајот ради тоаДоволно беше со аватаров , баш е кул да си dragonsky![]()
мене Гурџиеф ми пиша дека сум го насмеала и ќе сме се виделе во рајот ради тоа![]()
Челзи ми е на стрим (немам СК3), а Арсенал на ТВ. Два пати погледнав, два пати ја утна топката пред голЗашто бе Челси не го гледаш?![]()