Barclays Premier League Season 2013 - 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Премиер Лигата?

• Вкупно гласачи
    289
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Дванаесетиот игра против осмиот, а сите сме се собрале и гледаме. Премиер Лига...

Дванаесетиот игра против осмиот, а сите сме се собрале и гледаме. Премиер Лига...

Ме мрзи да менувам аватар во тој што го има Боби:

Па нормално не интересни мечеви се тоа. Глеј Бундес 6-5 завршуваат утакмиците пред полни стадиони за разлика од овие од Калчо првиот со полседниот 0-0 и после губеле места во Европа па нормално.

Леле сеа ми текна, кој знае како би изгледал овој гнојов со Дедо Мраз капче :ROFLMAO:

Леле сеа ми текна, кој знае како би изгледал овој гнојов со Дедо Мраз капче :ROFLMAO:

Не знам за кој гној збориш ама еве го аватарот на dragonsky во новогодишно расположение.
2-jpg.79417

79389-7892549bdb02f9099e570326cda2e968.jpg

Не знам за кој гној збориш ама еве го аватарот на dragonsky во новогодишно расположение.
2-jpg.79417

79389-7892549bdb02f9099e570326cda2e968.jpg

:pos::pos: Прекини ќе ти кликам репорт од сеа, ти еам тоа забеганиот. :D

Иначе овој ми личи како да е од Брњарци. :D

Милито никогаш...ама никогаш во својата кариера не бил просек... гол машина беше и во Џенова кога играше а и во Сарагоса исто...

Споредуваш ниво Џенова и Сарагоса со нивото на Интер кога освои ЛШ под Мурињо, по заминување на Мурињо Милито ниту ја имаше таа форма и е далеку од гол машина и чисто сумњам дека ке ја врати истата форма.

Споредуваш ниво Џенова и Сарагоса со нивото на Интер кога освои ЛШ под Мурињо, по заминување на Мурињо Милито ниту ја имаше таа форма и е далеку од гол машина и чисто сумњам дека ке ја врати истата форма.

Е добро де од лани гледа фудбал човекот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom