Дали ќе оди во финале или не исто се фаќа. Фифи ќе излезе меѓу првите, а Даниел ќе го добуткаат до некое си 3-5 место и на крајот ќе победи онаа ТамараДа не беше Тони, Маид ќе беше во финале, а Даниел ќе требаше да го враќаат во живот
Песната:Дали некој знае која е песната што ја пееја дуото машкото и женското? И како се вика фраерот од бој бендот, тој што е највисок (и најубав)?
Треба да те земат тебе да бидеш петтиот член на жирито, со волку знаењеКајмакоски не е ништо посебно и тоа што е Македонец не значи дека сите треба да запаѓаме во несвест по него. Ок секој си има право на свој вкус, но според мое мислење тој може да отпее само некои нежни песнички. Нека му дадат песна што бара висок вокал, па ќе видите. Има среќа што му се паднаа вакви песнички, само не знам како ќе продолжи понатака. Очигледно го туркаат заради гласови. Има убава боја на глас, ама силен вокал нема. Па споредете ги со Маид. Маид е 10000 пати подобар од него. Разликата е огромна. Но ајде нема везе, на сите нека им е со среќа. Мене ми е фаворит сосема друг. Овај Босанецот Лукијан и девојката од групата на Кики, Александра Бркович мислам се вика. Претераа со оваа Тамара, знае да глуми додека пее, има шарм и харизма ама некој посебен вокал нема. Малата Илма е подобра од неа. Джогани и плавушата кај Жељко гу пуштаат затоа што имаат познати родители. Најужасни беа вчера. Жељко докажа дека и тој не е праведен и ова е едно кич шоу. Според мене на местото од Фифи и Джогани требаше дуетот машко женско да влезе. А на местото од плавушата требаше Маид, всушност тој е најдобриот вп Х фактор.
Па да, Босанецот замина затоа што ова е "фер и праведно" шоу, каде ќерката на Луис со три погодени тонови ја пуштаат место него, за кој како што рече Жељко, цела Будва го слушна кога запеа без микрофон. И не е само силниот вокал, туку неговата професионалност, се заедно. Маид е професионалец за овие таму, професор по пеење може да им биде. А Македонецот го пуштаат заради гласови. Знаат дека цела Македонија ќе го гласа во полуфиналињата. Значи ќерката на Луис влезе зашто е ќерка на Луис и крај, секој што ја гледаше вчерашната емисија го знае тоа. Ете Жељко сам докажа колку е праведен и непристрасен во ова шоу.Треба да те земат тебе да бидеш петтиот член на жирито, со волку знаење
Никој не те ни тера да "запаѓаш во несвест'' по него, твое мислење си е дека не е нешто посебен, а факт е дека има 700-800 гледања на јутуб и мислам дека е трети после девојчето и Тамара. Или тие гледања се се македонци?
А Босанецот добро што си отиде, имал x factor. Перчоли 2.0 верзија. Самобендисан, заљубен у себе. Кога почна да збори како тоа му било криво што луѓето не виделе колку е добар или нешто слично
.
Факинг гангам стајл има 1.000.000.000+ прегледи на јутуб, а тоа не се ни класифицира во музика...Треба да те земат тебе да бидеш петтиот член на жирито, со волку знаење
Никој не те ни тера да "запаѓаш во несвест'' по него, твое мислење си е дека не е нешто посебен, а факт е дека има 700-800 гледања на јутуб и мислам дека е трети после девојчето и Тамара. Или тие гледања се се македонци?
А Босанецот добро што си отиде, имал x factor. Перчоли 2.0 верзија. Самобендисан, заљубен у себе. Кога почна да збори како тоа му било криво што луѓето не виделе колку е добар или нешто слично
.
Homemade музиче од лажици по тенџерињаНа сите вас што ви се свиѓа босанецот, да ве прашам што музика слушате?
Не ги оправдувам, и комплетно се сложувам со тебе. Ама тие и сами си кажаа дека се пријавиле на X Factor зошто сакале поголема маса на луѓе од Србија да ги види и да чуе за нив, па затоа и зборуваат на српски. Инаку живеат во Белград, и таму настапуваат по клубови, па претпоставувам дека се надеваат на поголема посетеност на нивните настапи. Во секој случај, и нивното, а и зборувањето на српски на сите други наши кандидати не е за пофалба!Најмило ми е за Браќата од кај нас што испаднаа....КОЈА БРУКА!!! не зборам за пеењето...им праат интервју и зборат на српски!! али бре идиоти како можеа другите наши на македонски да зборат ама не они се попаметни и на српски ќе цепаат....Демек така повеќе ќе ги сакаат...најмногу ме нервираат такви дегенерици...и најмило ми е што испаднаа....