Фала, Нема потреба.Дечки.... Јас ке постирам уште 2 пати уште 2 утакмици.... па ке видиме... имајте малку трпение![]()
Затоа тука е КЕНО !!!а шо ќе правиме утре, нема една ебана утакмица![]()
Има една од Египета шо ќе правиме утре, нема една ебана утакмица![]()
такви срања НЕ, то ти е исто како на рулет да одиш да фрлаш париЗатоа тука е КЕНО !!!.... пробал некој да сподели искуство? ... нешто као лото му доаѓа изгледа а....
Јас играв ко бев 2ра 3та година средно. Интересно е за вртење на парите, треба премногу среќа за ќар да излезишЗатоа тука е КЕНО !!!.... пробал некој да сподели искуство? ... нешто као лото му доаѓа изгледа а....
Ова новово не сум го пробал пред едно 7-8 години го играв си лапав пари коа ми требаа за излегување али сеа гледам поинакво е од тогаш барем коефициентите се поинакви може да ги посетам утре ама до 2 мислам ке работатЗатоа тука е КЕНО !!!.... пробал некој да сподели искуство? ... нешто као лото му доаѓа изгледа а....
Сан Антонио и Индијана би требало да тепаат, киксот ќе се бара меѓу Мемфис, Мајами, Хјустон и можеби Феникс иако не верувам да изгубат дома од мртвите Лејкерс.koj favorit od nba ke kiksne?
Иначе јако е тоа ама да се проба само еднашка немој да се залетуваш јас со еден другар влеговме по 50 денари игравме и 2 на 2 бројки и на среќа ги погодивме и обично само коа идам у кладилница коа имам нешто ситно и тогаш ги ставам на 2 бројки а иначе поише пари за тоа не давам ...Затоа тука е КЕНО !!!.... пробал некој да сподели искуство? ... нешто као лото му доаѓа изгледа а....