Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Добар овај со местените 100000000% :cuc:

Не стигнав ова да ја уплатам, ко ќе има друга кажвај. Ако не ги даваш free, ќе платам !

Znaci nisto poloso od kosarka koa ke ti iskoci nereseno. Na drugo livce gi cekam Arsenal Celzi gg prvo koi kreteni se nemaat zavrsnica. A A siroki igokea ne mi jasno so se desi.

а шо ќе правиме утре, нема една ебана утакмица :D

Затоа тука е КЕНО !!! :ROFLMAO: .... пробал некој да сподели искуство? ... нешто као лото му доаѓа изгледа а....

Затоа тука е КЕНО !!! :ROFLMAO: .... пробал некој да сподели искуство? ... нешто као лото му доаѓа изгледа а....

Јас играв ко бев 2ра 3та година средно. Интересно е за вртење на парите, треба премногу среќа за ќар да излезиш :)

Ова новово не сум го пробал пред едно 7-8 години го играв си лапав пари коа ми требаа за излегување али сеа гледам поинакво е од тогаш барем коефициентите се поинакви може да ги посетам утре ама до 2 мислам ке работат

koj favorit od nba ke kiksne?

Сан Антонио и Индијана би требало да тепаат, киксот ќе се бара меѓу Мемфис, Мајами, Хјустон и можеби Феникс иако не верувам да изгубат дома од мртвите Лејкерс. :)

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Иначе јако е тоа ама да се проба само еднашка немој да се залетуваш јас со еден другар влеговме по 50 денари игравме и 2 на 2 бројки и на среќа ги погодивме и обично само коа идам у кладилница коа имам нешто ситно и тогаш ги ставам на 2 бројки а иначе поише пари за тоа не давам ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom