Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ист проблем имам,сеа само што бев во Автокоманда, затворена е.Сигурно (ако некогаш ги отворат повторно) ќе прават после проблем за исплатата... :unsure:
KAKO ќе прават проблем? Зошто?

Арсенал-Челзи 1x,1,T1,2/1,GG,3+,GG3+.........................................

X2, 2 , T2 , 0-2гола, 3+ , X-1, X-2, X-X, 1-1, 1-X , NG, GG, 1<2, 2>1 ,1=2 ... ти е подобра варијант ... мој предлог :icon_lol:

Дечки.... Јас ке постирам уште 2 пати уште 2 утакмици.... па ке видиме... имајте малку трпение :)

Баш ме интересира грциве денеска . Дали арис ќе си ја местат 1-x, 2-x или 2-2 :pos:

Арис се во банкрот. клубот нема пари за превоз и јадење на играчите да му плати..сите поединци ги раскинаа договорите и сега ќе играат со младинци поточно на денешниот дуел..јас 1 во 1 и 3+ ја пишав но не се знае со овие грчки местачи како ќе се излези на крај

Арис се во банкрот. клубот нема пари за превоз и јадење на играчите да му плати..сите поединци ги раскинаа договорите и сега ќе играат со младинци поточно на денешниот дуел..јас 1 во 1 и 3+ ја пишав но не се знае со овие грчки местачи како ќе се излези на крај

Според мене лошо. Ќе ја местат сигурно. Милион посто сум сигурен. x-2 или 1-x. Мојт финален тип би бил x2. Ќе видиме сепак
--- надополнето: 23 декември 2013 во 18:24 ---
Само што гледам за 1 коефициентот од 1,50 е на 2.40 кренат а за двојка од 6.30 на 3.30 е паднат. Овај е истиот тим кој пред неколку кола играчите добиле по 2000 евра што изиграле нерешено.

Значи шо мерак ми се напраи со 200 динари лапнав 25000 уше таа шпанската да ја дадеше ке беа скоро 1000 евра ама и вака не е лошо :D

kopacka.jpg

Истото само множи го пута 6 пошо копачка нели се грижи играчите да не плакаат данок :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom