Добивка

А

Атомската мравка

Гостин

братов ги утепал

Само што фотошоп е ливчето, ај пресметај ги коефициентиве x 20 и да видиш колку е добивка..

Оригиналното ливче е со Марсеј - Бордо ГГ прво и само на таа е паднат, 0-1 заврши прво:)

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
Aууу убиство, од сега мора да пробаме ГГ полувреме
ама сеа ми текна да прерачунам коефициентите и испага добивка за 20 денари 141.116 така да фотошоп од некој не многу бистар човек е ова, a ние наседнавме :D

Член од
20 јануари 2013
Мислења
1.591
Поени од реакции
3.608
Под Верона - Лацио црната линија е фејк , а под црната се гледа дека има уште една утакмица ама ја замачкал цццц ботови :D

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.354
Поени од реакции
7.116
ќар си досега од кладилница севкупно ?
искрен одговор
севкупно којзнае друже,играм скоро редовно од кога немаше кладилници,ами имаше на тикет само Серија А во “ТИП 1 0 2“ (постарите знаат),сум губел и добивал.........

викендов сум ќар нешто - петок,сабота,недела(ги има тикетите со точна уплата и исплата), за останатите битно е да видат начинот на игра на кој си добитен,ако те лажам дека имам добиено многу или изгубено многу тебе не ти влијае ништо на твојот џеб,едино прати го начинот на игра кој е најуспешен и тоа е тоа........

инаку овој дел од сезоната е најдобар за типување до негде 2 месеци пред крајот на сезоната кога повеќе се мести,а на почеток на сезона никој не е во форма па се мачат да постигнуваат голови и немаат игра

Член од
23 август 2010
Мислења
39.833
Поени од реакции
115.935
inter.png

Ајакс гнасите втора година по ред исти прелаз прават, 80 и кусур минути не можат пас да сврзат и наеднаш два комада паѓаат. Станав покасно ама кога видов дека губат 1-0 викам мора да ја пробам па што сака нека е. Штета што не отиде на солена уплата, ама не е лошо и вака.
paranoja.png

Kajgana Shop

На врв Bottom