Светско првенство за жени - Србија 2013

Статус
Затворена за нови мислења.
VestiVelika%5Cbrazil_nasimento_slavlje.JPG

:vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud:

Без пораз,вака потценетите играат! :love:

Ред и прогрес, таква им беше и играта, организирана. Заслужено, беа единствената репрезентација која целото првенство го одигра на ниво и без осцилации. Штета за Србинките пропуштија историска шанса, криво ми е за Лекиќ али ќе надомести со трофеј од ЛШ: :D

На толку добиен ќотек од племево излезено од пештера, добро е што воопшто мечот влезе во неизвесна завршница:mad:

Бегај бе ова е бетер од Грција што стана европски шампион во фудбал. Срамота за ракометот:facepalm:

Подобро гадните Норвешка да беа отколку Бразил , ова е срамота за Европа . Инаку Бразил е искусна репрезентација и најстара на првенството.

Ауу ептен мерак ми се направи што си освоија Бразилкиве. :D Дефинитивно заслужено, со сите победи и со 2 победи над домаќинот.

Mnogu butthurt na temava.
--- надополнето: 22 декември 2013 во 19:08 ---
Подобро гадните Норвешка да беа отколку Бразил , ова е срамота за Европа . Инаку Бразил е искусна репрезентација и најстара на првенството.

Svetsko prvenstvo kade samo Evropa ke go ima glavniot zbor?

Да , а кој друг Бразил , Ангола и Јужна Кореја ? Инстант успех е ова на Бразил , уште еднаш ќе сонуваат злато во ракомет.

A nie kolku dolgo ke sonuvame zlato?

Ауу браво за прославата на среброто,иако поразени,се радуваа како да осволиле злато:cuc:.

Да , а кој друг Бразил , Ангола и Јужна Кореја ? Инстант успех е ова на Бразил , уште еднаш ќе сонуваат злато во ракомет.

И шо ако? Баш подобро е што аутсајдер на хартија го освои првенството. Топ си беа Бразилките не заебавајте. Ако некој на првенствово заслужи да освои, тоа беа они. Сите, ама буквално сите други репрезентации играа слабо и се провлекуваа уз среќа.

Ne znam sto tolku placete sto Srbija izgubila. Poraz, no imaat srebro koj ke go stavat vo svoite vitrini i ke se pofalat so uste eden uspeh koj nema da bide posleden.

Duri i me cudi sto poveke sakate Norveska da go osvoi sampionatov.

Pa sto ako Brazil pobedi? Demek svetskoto e samo privaten klub na evroekipi pa sme zaboravile deka ima i drugi? Ova e dobra rabota - malku da se pottikne pogolem angazman vo natprevaruvanjeto od drugite kontinenti.

И шо ако? Баш подобро е што аутсајдер на хартија го освои првенството. Топ си беа Бразилките не заебавајте. Ако некој на првенствово заслужи да освои, тоа беа они. Сите, ама буквално сите други репрезентации играа слабо и се провлекуваа уз среќа.

Знам дека си беа топ Бразилките , но кога знам дека сите ракометарки им се од Хипо и ѓубрено Прокоп ги донесе во Европа , некаko не ми иде да навивам за нив . :)
--- надополнето: 22 декември 2013 во 19:28 ---
Pa sto ako Brazil pobedi? Demek svetskoto e samo privaten klub na evroekipi pa sme zaboravile deka ima i drugi? Ova e dobra rabota - malku da se pottikne pogolem angazman vo natprevaruvanjeto od drugite kontinenti.

Ако дојдат колонија од ракометарки надвор од Европа можеби ќе биде , а од екипите вон Европа само за Јужна Кореја можам да кажам дека може самостојно со домашни играчи да направи нешто повеќе .

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom