It's now alright but nothing spectacular about it.Stopirajte site muabeti na sekunda
The.Spectacular.Now.2013.720p.WEB-DL.x264.AC3-VAiN
Малце необични дијалози, чудни од време на време ама ок филм, ми го држеше вниманието.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
It's now alright but nothing spectacular about it.Stopirajte site muabeti na sekunda
The.Spectacular.Now.2013.720p.WEB-DL.x264.AC3-VAiN
Пред некој ден го гледав Hot Fuzz,oдличен филм ептен ме бендиса,верувам дека повеќето од вас го имаат гледано,но доколку го немате топла препорака да го гледате посебно ако сте љубители на бритиш хумур.8/10
Prisoners најдобар годинава до овој момент од сите што ги гледав. Hours беше ок, Paranoia слаб а Runner Runner катастрофа, го избришав после 40% и жалам за потрошеното време. Лош дијалог и срање приказна а глумата на Џастин кога ги губи сите пари за школувањето е хајлајт.
Од блокбастерите гледав Elysium, Another Earth и Mortal Instruments сите три срање. Единствено ми се допадна Man of Steel и Desolation of Smaug кој беше одличен.
Гледав и ред други ама овие ми се најтазе и ми останаа во сеќавање по добро или лошо.
3:10 to Yuma супер филм!
Ок, и вестерни повеќе да не гледаш.Ок филм, ништо посебно. Добри глумци и убаво беше направен. Некако не ми се допадна прикажувањето на негативецот, веројатно е фиктивен лик не сум сигурен.
Кога сме кај странски не ми текнува да има тема, дискусијата во Оскари ме подразмисли за оскарите и оштетените.
@Zlatikevichius ти се отвара или да отворам? Мислам дека нема за неанглиско говорно подрачје, може да падне добра дискусија и предлози.
Ја годинава 10тина изгледав а беа по 10 пати подобри од 'мериканските. И од номинираните за оскар планирам сите да ги прелистам, ако се погоди да не сум..
Here we go again...Ја годинава 10тина изгледав а беа по 10 пати подобри од 'мериканските.
Некој филм за кога не ти се учи?![]()
Де бре, скалава од 5 ти почнува?Adore (2013)
Ужасен филм , еден од најлошите кои ги имам гледано , како тапа сценарио , жити драмата безвезе. Не кажувам што ве очекува во овој филм но ќе ви кажам дека гледајќи како се редат дебилни сцени една по една , си реков на крај ќе завршат в кревет перфектните мајки заедно , а и глупите синови заедно.
6.1 дале на IMDb , јас му давам 5.
За книгите се збореше дека се плагијати на јапонскиот филм Battle Royale (додуша ова пред да биде филм било аниме ли мангла ли, кој да знае), гледај го и него, може ќе ти се допадне.
Книгите почнав да ги читам, супер е првата. За Battle Royal, сакав да го гледам, ама ми расипа филм што продолжението било катастрофа. Така да не знам дали вреди само за првиот дел да гледам...За книгите се збореше дека се плагијати на јапонскиот филм Battle Royale (додуша ова пред да биде филм било аниме ли мангла ли, кој да знае), гледај го и него, може ќе ти се допадне.