Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Знам дека ако ја освојат лигата ке има уште една звезда но како со купот ако го освојат ке имаат уште една звезда ?
Мислам дека за купот е друго обележје .....

Ова е обележјето за купот
150px-Coccarda_Coppa_Italia.svg.png

Али ако го освои купот,ова на Јуве ќе му биде десета титула во ова натпреварување,така да се добива сребрена ѕвезда која означува 10 титули,исто како и ѕвездите за скудетата.До сега никој не ја стаил оваа ѕвезда,а најблиску се Јуве и Рома кои имаат по 9 титули.

Ова е обележјето за купот
150px-Coccarda_Coppa_Italia.svg.png

Али ако го освои купот,ова на Јуве ќе му биде десета титула во ова натпреварување,така да се добива сребрена ѕвезда која означува 10 титули,исто како и ѕвездите за скудетата.До сега никој не ја стаил оваа ѕвезда,а најблиску се Јуве и Рома кои имаат по 9 титули.

Сребрена златни хахаа
Е сега дали ке стои до 3 те златни или ке си стиои над оваа знакче кое личи на пикадо аха .
ЕЛЕНА РИСТЕВСКА ХАХАХА 1526416_401724656597542_1173239141_n.jpg

ултрасите на Авелино :cuc::cuc::cuc::cuc:

УУУУУ ууууу УУУУУ ууууу...

Жал ми е да го ставам клипот "Бушииии, ахахахах" :(

Oвај коментаторо руски два три пати веќе кај шо спомнува како имало шанси Касано да дојди во јануар. Имате вие слушнато такво нешто и ако да,шо кур бара? го сака некој од управа?

Oвај коментаторо руски два три пати веќе кај шо спомнува како имало шанси Касано да дојди во јануар. Имате вие слушнато такво нешто и ако да,шо кур бара? го сака некој од управа?

Јас денеска или вчера, некаде прочитав ко демек трампа Џио-Касано, ама го одминав, пошто мислам дека е чиста шпекулација.

Џовинко :cuc: , не може прва постава малиот покрај Љоки и Апаче, но според мене е веднаш заднив и е пред Мрзата и Кваква... ако си оди некој во Јануари се надевам тоа ќе биде Црногорецот...

Џовинко :cuc: , не може прва постава малиот покрај Љоки и Апаче, но според мене е веднаш заднив и е пред Мрзата и Кваква... ако си оди некој во Јануари се надевам тоа ќе биде Црногорецот...

Вучинич, да сака да игра, може да биде прв напагач на Јувентус, јас во тоа сум сигурен. Значи страшна техника и шут има човеков, на ниво на светски напагачи. Ама тоа е, мрзлив, незаинтересиран, цела кариера му е одбележана од тоа, уште кога беше во Рома беше таков.
Ваков каков што е, умртвувач на играта, и Кваљарела е подобар од него.
И јас би сакал да си оди и да се ослободи место за некој друг, моја желба е Боаки да се врати.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom