На Миркуловски мајката у пичка да му ја ебам, како ти не се повреди крвта педерска и лигушка да ти ја ебам твоја, никогаш да не заиграше повеќе.
Срање утакмица како и што очекував.
Убаво си решив да не одам на утакмицава, се изнервирав како никогаш досега. Се ми беше лајт, и супер си навивавме, дур не ме изнервира она гомноно со тоа неговото глумење.
И судиине дома да не дојдат, авионот за Белорусија како авионот на Борис Трајковски да им заврши, грвта педерска залижана да им ја ебам.
Ако знаеа што отсудија денес, главава ќе ја пресечам.
Чекаа до второ полувреме за прво исклучување на Јоноски.
Секоја глума на Миркулвоски беше судена во нивна корист.
Кков само гнев навлече судијата кога после една глума на Миркуловски по која ја фрли топката во аут, досуди фаул за нив хахаха
На крајот при соло пробив на Карачиќ судијата успеа да не види фаул за две минути. Го утепаа човекот, само ја фрли во воздух, а овој ништо не досуди.
На 8-9, не виде фаул од нивните ракометари и од контра погодија за 8-10.
Нашата игра?
Мизерија жива...
Не можам да ги обвинам ракометарите, кога ЦЕЛА СЕЗОНА НЕМАМЕ ТРЕНЕР.
Што игри почна да игра Самс? Што кур му стана човече? Да го избркаш тренерот на денот на утакмицата???
Пречудна одлука, освен ако Доне не сакал да учестугва во некои матни игри.
Ништо не изигравме денес, не дека и противникот беше подобар, ама увек е гадно чувството да изгубиш само со еденгол.
И на Атман сестрата да му ја ебам, што ја фрли топката за да прекине контра.
А судијата успеа да не види чисто лошо водење на топка многу порано во акцијата.
На сите да им ебам матер
Што убаво си навивавме прво полувреме и на почеток од второ.
И тогаш, одново инцидент на наша трибина.
Се пресметаа некои меѓусебе. Алелуја што веројатно од пролет ќе се средат некои работи во групата.
Малце за инцидентот со Мојсоски.
Како прво повредата не изгледаше на тешка на прв поглед.
ФАУЛ НЕМАШЕ ПРИ ПОВРЕДАТА, и јас тврсдам дека Мојсо проба да изглуми фаул во таа ситуација, ама изгледа многу лошо падна.
Сите мислеа дека симулира и викаа за да стане, а тука ракометарите на Металург пробаа да делат правда.
Свирежите не беа за Наумче, туку за Миркуловски и Станиќ.
Одново се појави дебил кој фрли во терен и го погоди Дибиров...
Не знам кој им курац на луѓево. Значи и јас сум нервозен, ќе удрам некој бокс во ѕид, ќе шутнам некој стол, ќе им се раздерам на некои противнички фаули, ама за да фрлам во терен треба ептен нешто големо да се случи да го ебам ццц
Џабе е се, едноставно не можеш да исконтролираш толку народ, секогаш ќе се најде еден кој ќе фрли.
Ептен си игра овој Русинов, и во овој момент ставам
бојкот на ракомет до крај на сезоната!
Конечно решение, дур не мисли да ги усериози работите, нема поента да си губам по 100 саати ебате. Не може бе да ги имаш Козлина и Мите Стоилов воп тим и да не ги играш во одбрана. Едноставно треба да си ретардиран да не ги играш во одбрана кога противничките бекови постојано си решетаат од далеку, освен во еден случај АКО САКАШ ДА ЗАГУБИШ.
Оди ко клошар, за да видиш НЕ ИГРА ебате, подобро да не се појавеа на ерен него ли да се резилат. Значи не ги кривам играчите, ги поддржувам до крај, ама Самс ги потроши сите кредити веќе. Се изглупира повеќе пати сезонава, ова денеска капак!