Фан клуб - РК Вардар

Билетите купени online можат да се подигнат од билетара пред мечот, така?

Мислам дека е 2 саати пред утакмица али не сум сигурен, ако има некој поупатен нека каже...

Мислам дека е 2 саати пред утакмица али не сум сигурен, ако има некој поупатен нека каже...

Така пишува кога ќе ги купиш влезниците, ама порано сум ги подигнувал пред меч на билетара.

Фино е и ова, посебно за регрутирање на млади таленти од тие делови на МКД, е сеа дали е сериозен план или само еднократна донација ќе видиме.

Исто така не би било лошо што е можно поскоро прво МРК Вардар во Скопје да го среди ... :)

Ај бе не туку плачете, последна утакмица е годинава. После оваа 2 месеца најмалце нема сала и стадион да видите :icon_lol:

Ако изгледаш 24 утакмици во една полусезона на 5 тима од СД Вардар, тогаш и те како ќе ти дојде добро одморот од месец и пол :D

Утре одам на 25-тата утакмица во оваа полусезона, конечно решение :icon_mrgr:

Ако изгледаш 24 утакмици во една полусезона на 5 тима од СД Вардар, тогаш и те како ќе ти дојде добро одморот од месец и пол :D

Утре одам на 25-тата утакмица во оваа полусезона, конечно решение :icon_mrgr:

Одговори ми на ПП цреп! :нинџ:

Така пишува кога ќе ги купиш влезниците, ама порано сум ги подигнувал пред меч на билетара.

Како ќе им прдне на тие у билетара, за МЗТ можеше и на пола саат пред почеток.

Бтв комотно може кец да ја играте. Кога ме боли заб пред утакмица со Металург немало утка, секогаш сме победувале. А неделава ме искина забов :mad:

Toлку и од Доне..

Шо збораш море Битолчанец? :icon_mrgr:

EDIT:
http://www.mkd.mk/sport/rakomet/ekskluzivno-andon-boshkovski-povekje-ne-e-trener-na-rk-vardar
Оф мори мајко работава...
Разбирам да го тргнеа од тренерско место, ама целосно да го избркаат од тимот :eek:
Се надевам Самс јавно ќе искочи со некаков став. Има најави за некои големи промени. Што ли планира ебате :eek:

Што и да планира најголема глупост е да го избркаш тренерот на ДЕНОТ НА УТАКМИЦА со градскиот ривал. Мислам дека никаде во светот во ниеден спорт ова се нема случено :eek:

Се шлакнал изгледа овој Самсоненко. Подобро нека не влага во ФК Вардар, ќе си тераме со Коце у пм :pos: Ништо не ме изненадува од него повеќе, колку што прави позитивни работи, толку има и еден куп аматерски глупи потези :eek:

Шо збораш море Битолчанец? :icon_mrgr:

EDIT:
http://www.mkd.mk/sport/rakomet/ekskluzivno-andon-boshkovski-povekje-ne-e-trener-na-rk-vardar
Оф мори мајко работава...
Разбирам да го тргнеа од тренерско место, ама целосно да го избркаат од тимот :eek:
Се надевам Самс јавно ќе искочи со некаков став. Има најави за некои големи промени. Што ли планира ебате :eek:

Што и да планира најголема глупост е да го избркаш тренерот на ДЕНОТ НА УТАКМИЦА со градскиот ривал. Мислам дека никаде во светот во ниеден спорт ова се нема случено :eek:

Сака да докаже сеа дека и со друг тренер може да го совлада Металург :)

Освен mkd.mk гледам друг не ја објавува веста.

Ако точно ондак ова е голема глупост што може да се направи на последна утакмица од полу-сезона.

Ме интересира и позадината на наводново случување.

Стрпете се де, ќе видиме што било, што ќе биде, да не нагаѓаме џабе..:) Ништо чудно Доне во Металург да заврши сега..:cautious:
П.С. Коментарот на Сандра од Прилеп:
Ovie komitive so samobendisaniot samsonenko ce propadna ama kakva sapka takva glava kaj nas vo metalurg toa go nema komiti luzwri :ROFLMAO:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom