Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
некој случајно да не има материјал за ложење со гасно гориво?? ако може побрзо ако има некој:??

Ке го има ли Гравити на блуреј во 2013та?

ne veruvam, uste e niz kinava..

nego, go gleav pioneer ili kako bese, ednas bev pijan komirav, vtor pat izmoren utepan zaspav, ne se odluciv na tret. :D
imase odlicna tenzija, dobar hook up od start, intriganten i nekolku fantasticni sceni ama go ostaviv da go podzaboravam i cel da go izgledam.

osven ovoj, gi imam izgaseno Mortal Instruments i Hell Baby godinava.

Само што видов дека го има American Hustle да не е фејк снимката веќе го ставив ууу едвај чекам :vozbud:

Ти гарант во основно и на наставничката си и кажувал дека заборавила да прегледа домашно :).

да, но само кога јас имав :icon_lol:

lol дај друго нешто, немам толку нет за трилогии, четирилогии. А не ми се започнува серијал, па да го баталам уште на почеток. :D

еве ти од мене предлози, не се како тие што бараш сите, али солидни филмчиња се.

Shoot to Kill
Final Destination 2
Lost City Raiders
The Last Stand
White House Down

врска нема wot, не го рецкај, топ е серијата.

A еве го и млаѓи Ио. :icon_lol:

Бомби4, пренеси им а и запази дека за серии не дискутираме овде, како планираш да ме наследиш ко така..

A еве го и млаѓи Ио. :icon_lol:

Бомби4, пренеси им а и запази дека за серии не дискутираме овде, како планираш да ме наследиш ко така..

нема врска тоа де во еден пост само споменав, се надевам нема да бидеш строг и кон мене како кон другите :cool:

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom