Не бе, мене ми беше топ, таман ми се најде за атмосферата, расположението, убо ми легна филмот.Aj wot што напишал , ама јас се зезнав со ова
Не знам што филмови си гледал HoT IcE , ама ме прелажа нешто невидено
Не заебавај Hustle во кино уште го нема, не си го расипувај филмот...Само што видов дека го има American Hustle да не е фејк снимката веќе го ставив ууу едвај чекам
А тоа што излеват двд скринери пред Оскари од потенцијалните номинирани? Уште не ми е симнат, бавно оде ќе ви кажам што снимка е. Иначе видов дека го избришале торентот баш ме интересира што снимка еНе заебавај Hustle во кино уште го нема, не си го расипувај филмот...
Е ајде де, и ја не знам што толку лош им се виде на луѓево. Не е врвна драма ама е солидно филмче за чилање, и одмарање а да не гледаш глупа комедија или бесмислена холивудска акција.Арен беше Adore бе, го направивте како најсрање филм за годинава да е...
Арен беше Adore бе, го направивте како најсрање филм за годинава да е...
Sam si gi sozdavas so predlozite
Апсурдно е како може да се споредуваат овие два филма. Безразлика вкус или квалитет, едниот знаеше што сака - другиот не. Онака снимен.Битнка помеѓу Adore и The Place Beyond The Pines за најсрање филм, мене и двата ми беа океј...is something wrong with me?
The Family - Де Ниро изглуми перфектно, исто и Диана Агрон и таа беше одлична во филмот. Имаше многу јаки моменти во филмот. Одличен е филмот, гледајте го благо ви го препорачувам. И, доколку не сакара да го дознаете најдобриот момент во филмот, не отварајте спојлерот. 8/10
најак момент кога де ниро сам се гледаше во кино. После кога пишуваше 10 моменти нешто.
Hey, I'm a reasonable man, get off my case.
Апсурдно е како може да се споредуваат овие два филма. Безразлика вкус или квалитет, едниот знаеше што сака - другиот не. Онака снимен.
Дајмољимте.
Mлаѓи wot. Следете го дечкото, кај и да е ќе стане хејтер, па ќе се похипстерише, па ќе стане уметничка душа, па све ќе му се свиѓа ко некој хипи treehugger.
После тоа, очекувајте дефиниран wot-ish вкус и одлични предлози!
немаме исти мислења само за алмост хуман серијата, не заклучувај од една епизода изгледај ја, одлична е.