Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
https://vine.co/v/h2DXPO3LUWp

Вакви работи не ни требаат во овој период, особено не пред камери и у јавност.

Фак офф Пер ќе кажам!!!! Еден аперкат би му дал да бев на местото на Месут. Ебате штаката нека не се фура у филм!!!!

Па да ти кажам, навивачите поминале толкав пат, платиле толкави суми на пари за влезници и ги поддржаа до 96та минута. Па можел нашето најскапо засилување да покажи почитт спрема нив.

Браво за Пер. Капитенски.

Па да ти кажам, навивачите поминале толкав пат, платиле толкави суми на пари за влезници и ги поддржаа до 96та минута. Па можел нашето најскапо засилување да покажи почитт спрема нив.

Браво за Пер. Капитенски.

Да можеше и капитенски во соблекувална да му каже што има да му каже. А не да се понаша ко буљаш. Им даде сега доволно материјал на новинарите да пишуваат и не тролаат.
Неможе секој да поднесе таков пораз така лесно ко Пер. 6 комада му пикнаа на Пер, нека си ја затне муцката!!

Да можеше и капитенски во соблекувална да му каже што има да му каже. А не да се понаша ко буљаш. Им даде сега доволно материјал на новинарите да пишуваат и не тролаат.
Неможе секој да поднесе таков пораз така лесно ко Пер. 6 комада му пикнаа на Пер, нека си ја затне муцката!!
не гледам што има за тролање или ругање тука, Озил треба да сфати дека во Англија најголема чест треба да им се направи на фановите кои те следат и на гости.

Браво за Пер.

Ако гледаш толку површински на работите да ти вратам и јас површински. Можи ? Оти Озил не даде 6 гола ? 13 пати е поскап од Пер.

не гледам што има за тролање или ругање тука, Озил треба да сфати дека во Англија најголема чест треба да им се направи на фановите кои те следат и на гости.

Браво за Пер.

Тролање и ругање во стилот нарушена атмосфера во тимот бла бла , на тоа мислев.
А јас да бев на местото на Озил, Пер ќе пиеше глааа. Работава респект за навивачите а респект за играчи кој ги врти а.....Како што реков погоре, непотребна реакција на Пер, сето тоа можеше да му го каже зад затворени врати и не пред камери. Месут глеаше што побрзо да се скрие 6 гола од факинг Шити примивме......

Ако гледаш толку површински на работите да ти вратам и јас површински. Можи ? Оти Озил не даде 6 гола ? 13 пати е поскап од Пер.

Затоа што Сити играше подобро и не му дозволија на Озил да даде 6 гола.
Пер и нема како да се "извади" освен тоа дека не можел да се исконтролирал :)

Тролање и ругање во стилот нарушена атмосфера во тимот бла бла , на тоа мислев.
А јас да бев на местото на Озил, Пер ќе пиеше глааа. Работава респект за навивачите а респект за играчи кој ги врти а.....Како што реков погоре, непотребна реакција на Пер, сето тоа можеше да му го каже зад затворени врати и не пред камери. Месут глеаше што побрзо да се скрие 6 гола од факинг Шити примивме......

Знајш кој се крие ? Така ? Полека се уверувам во муабетите дека си замина од Реал дека се плашеше од конкуренцијата, а не дојде кај нас од преголемата љубов спрема нас.

Хахахахах добар си.....Не ме разбра очигледно што сакав да кажам......

Затоа што Сити играше подобро и не му дозволија на Озил да даде 6 гола.
Пер и нема како да се "извади" освен тоа дека не можел да се исконтролирал :)

Ако играше подобро немаше да примат 3 гола, кога цела сезона дома примија 2 гола. Значи не играја добро. Одбраната им беше слаба, а Озил како класа можеше да дај 6 гола, нели по умот твој (ако го имаш) и на овај нашиов, нели !? :D

Знајш кој се крие ? Така ? Полека се уверувам во муабетите дека си замина од Реал дека се плашеше од конкуренцијата, а не дојде кај нас од преголемата љубов спрема нас.

Лол комедии.....:pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom