- Член од
- 3 април 2010
- Мислења
- 260
- Поени од реакции
- 41
Што направи Озил па така да реагира Пер?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
не отишол да се поздрави со навивачите на арсенал после натпреваротШто направи Озил па така да реагира Пер?
https://vine.co/v/h2DXPO3LUWp
Вакви работи не ни требаат во овој период, особено не пред камери и у јавност.
Па да ти кажам, навивачите поминале толкав пат, платиле толкави суми на пари за влезници и ги поддржаа до 96та минута. Па можел нашето најскапо засилување да покажи почитт спрема нив.
Браво за Пер. Капитенски.
не гледам што има за тролање или ругање тука, Озил треба да сфати дека во Англија најголема чест треба да им се направи на фановите кои те следат и на гости.Да можеше и капитенски во соблекувална да му каже што има да му каже. А не да се понаша ко буљаш. Им даде сега доволно материјал на новинарите да пишуваат и не тролаат.
Неможе секој да поднесе таков пораз така лесно ко Пер. 6 комада му пикнаа на Пер, нека си ја затне муцката!!
Да можеше и капитенски во соблекувална да му каже што има да му каже. А не да се понаша ко буљаш. Им даде сега доволно материјал на новинарите да пишуваат и не тролаат.
Неможе секој да поднесе таков пораз така лесно ко Пер. 6 комада му пикнаа на Пер, нека си ја затне муцката!!
не гледам што има за тролање или ругање тука, Озил треба да сфати дека во Англија најголема чест треба да им се направи на фановите кои те следат и на гости.
Браво за Пер.
Ако гледаш толку површински на работите да ти вратам и јас површински. Можи ? Оти Озил не даде 6 гола ? 13 пати е поскап од Пер.
Тролање и ругање во стилот нарушена атмосфера во тимот бла бла , на тоа мислев.
А јас да бев на местото на Озил, Пер ќе пиеше глааа. Работава респект за навивачите а респект за играчи кој ги врти а.....Како што реков погоре, непотребна реакција на Пер, сето тоа можеше да му го каже зад затворени врати и не пред камери. Месут глеаше што побрзо да се скрие 6 гола од факинг Шити примивме......
Ако гледаш толку површински на работите да ти вратам и јас површински. Можи ? Оти Озил не даде 6 гола ? 13 пати е поскап од Пер.
Затоа што Сити играше подобро и не му дозволија на Озил да даде 6 гола.
Пер и нема како да се "извади" освен тоа дека не можел да се исконтролирал![]()
Знајш кој се крие ? Така ? Полека се уверувам во муабетите дека си замина од Реал дека се плашеше од конкуренцијата, а не дојде кај нас од преголемата љубов спрема нас.
Лол комедии.....![]()