Факе
Highbury–the Home of Football
- Член од
- 6 март 2010
- Мислења
- 9.546
- Поени од реакции
- 10.328
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па тоа прашав, дали има некој од Скопје што е заинтересиран да гледаме заедно од фан-клубов
Инаку кога еве веќе ми одговори за во Барса кафичот, се собирате од кајгана форумов или рандом луѓе фанови на Арсенал?
Абе не се заебавајте озбилен сум не го разбрав
Во СК гледаме ние секоја утакмица заедно во Барселона кафичот на Ул. Македонија што е.
И Куманово и Охрид знам дека се собираат за др незнам.
Кој е Ск нека доаѓа![]()
Па тоа прашав, дали има некој од Скопје што е заинтересиран да гледаме заедно од фан-клубов
Инаку кога еве веќе ми одговори за во Барса кафичот, се собирате од кајгана форумов или рандом луѓе фанови на Арсенал?
.. бреј без воља сте сите. Сте запнале сите со тој Arsenal Supporters Club.. мислев ако сакате меѓу нас дружба да напрајме, не туку ми лупајте линкови. Да сакав, ќе отидев.
Ај ме изнервиравте.
Без нервози само, па голем дел од членовите тука на кајгана на овој фан клуб се и членови на АMSC.
А и што има толку лошо во AMSC што толку те нервира?
Ете така. Едноставно така случајно сум налетал на многу такви фан-клуб здруженија и се ми делувало вештачки и полтронски. Мислев дека идеата да се збереме „ние“ од форум ќе даде подобар резултат. Тоа беше се.
Ја незнам зашто у барселона се организира кај што е 100 денари 0.33 пиво скопско, има 1000000 кафичи низ Скопјево и поефтини и подобри за гледање фудбал ама ај си знаат организаториве
.. башка стискам Join group. Ми стига нотификација дека ме примиле, стискам.. глеам веќе не сум член.
Незнам што се трудам па да објаснувам, мене друга ми беше поентата со збиранката, тоа што гледате вие во еден правец, јас повеќе немам „работа“ овде.