Сељак на годината 2013

• Креатор на темата Креатор на темата Mizantrop
  • Време на започнување Време на започнување

Сељак на годината 2013

• Вкупно гласачи
    305
  • Гласањето е завршено на .
Вака сега (мало објаснување :D) :

Боки 13 е излишен, досаден и очаен за внимание, ако ме прашувате мене најдобро е да се игнорира.

Драган Вучиќ е ЛЕГЕНДА, значи треба да се стави во листата на најпаметните луѓе во државата, а не да се гласа за сељак на годината, зашто Драган Вучиќ е еден од ретките Македонци кој знае како константно да заработува пари и тоа со работа и идеја, човекот е навистина за пример и покрај сите тие стереотипи кои кружат за него. Половина од Македонците да беа како него, Македонија немаше да има проблеми.

Саше Политико, Жаре Бербер, Јанко, Зоки Фаци и ним слични се сељаци, не викам не, ама пак и они заработуваат за леб. Кој како се снашол така, некој со интелектуални емисии- некој со плитки, важно се трудат.

Лично јас гласав за Кико Рингла, а зашто- едноставно немам коментар, и да сакаш да испаднеш поглуп не можеш. А, овој Јоце Панов не знам кој е.

Ова му е едина светла точка од кога знам за него... секоја чест ако е вистинско видео :icon_lol:

Не бе, синхронизација е.

Инаку, то што Сашета го ставаат во сељаци, infact; е врв на поентите кои ги има во видеото.
Otprilike...

Од кико поглупаво створење немам видено до сега :facepalm: Дефинитивно Сељак на годината а можеби и во наредните.

Treba i za seljanka na godinata da se otvori tema.:D
Dragan Vucic seljak na godinata uvek, ne e za dzabe toj vicot so pajakot/meckata.:D

Треба опција за мултиизбор на анкетава да има.

Кико Ринглата.
И како шо е редот на сите избори, навистина, навистина изборот беше тежок, кој и да беше од другиве немаше да е незаслужено, ама ете најнадежен е моментално.Верувам идно заштитно лице на Беко или Горење.

И мир во светот.
*кога гледам дека и Прилепчаниве гласале ‘локаппатриотски‘ на темава - мислам дека веќе имаме победник :гик:

Саше дебилитико дефинитивно. Али и Ринглата беше сјајен тука се негде

Наградата Драган Вучиќ за животно дело иде во рацете на Латас.
Наградата Латас за изминативе 5 години иде кај Миленко.
Наградата Миленко за најдобро остварување годинава го добива Јанко бурекчијата со статиите за иселениците кои немале леб да јадат во странство.

Back
На врв Bottom