Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
+1
Само првиот дел од Човекот со пеглата го гледав, ама полека го бришам од меморијата.
Патем, Kick Ass 2 подобар од 1 пошо Кољо Кафез го нема, ако не се смета глупата слика.

Ти, зачленет си во I hate Koljo Kafez club или не си?пс. Kick Ass 1 > Kick Ass 2... ne se ni diskutira, realno.

Не ти личеше на Михаил, русинот што го уби Чарли во ЛОСТ, мамата негова...?Еден другар го гледаше Кикес 2 истата вечер кога го гледав и јас и другиот ден на кафе му викам - абе шо бараше Џим Кери во филмон, ми вели - кај беше бе тој не го видов?![]()

The Gangs of New YorkThe Great Gatsby (2013) Ќе повторам по не знам кој пат - Лео не си дозволи лош филм во својата кариера...
Ди Каприо ти е маестрален и неповторлив колку Бонера што е солиден и мудар.Од маестрален и неповторлив актер како Ди Каприо не ни може да се очекува нешто помалку
Ди Каприо ти е маестрален и неповторлив колку Бонера што е солиден и мудар.

J. EdgarThe Gangs of New York
The Beach
The Aviator
И јас го имав истото мислење за X-Men, дека трилогијата не се мери со другите суперхеројски филмови, додуша Кептен Америка, Тор и Ајрон Мен не сум ги гледал (не ни планирам), но летово маратонски ја репризирав Бетмен трилогијата на Нолан и мислам дека е неколку класи подобра, со The Dark Knight на врвот. Не верувам во наредниве сто години Икс мените да се доближат до такво совршенство од филм.
@Iceboy шо чекаше досега со икс мен?
Под број 4 http://www.cracked.com/article_2049...-mind-blowing-symbolism-you-didnt-notice.html![]()
Само за едно сум сигурен, а тоа е дека Хопкинс растури

kade se tie klasi ziti se? vo pravenjeto stomachni i sklekovi na betmen vo zatvorot i stanuvanje posilen? ili policijata zarobena 3 MESECI I NIKOJ NISTO NE PRAVI OKOLU TOA NEGO KONTAKITRAAT SAMO SO NEKOI JAZINJA?
klaso edna.![]()
), и уште сум на истото мислење дека трилогијата е одлична. Ама TDK дека е најдобар филм, не филм туку филмиште, Begins е визуелно одличен, а TDKR го има најдобриот негативец, јас сметам дека нема подобар серијал со суперхерои од овој. 
Зошто му дозволуваш на Јонзе да ти го користи акаунтот?
TDKR имаше неколку глупости од кршењето кичма и најглупавата смрт на Бејн, но сепак фактот дека Нолан имаше поинаков пристап кон суперхероите одземајќи им ги надреалните моќите (Скеркроу, Рас Ал Гул, Џокер и Бејн беа обични луѓе и ништо повеќе) мене ми го направи серијалот уникатен.
Не ме сфаќај погрешно, многу ги сакам X-Men, (освен Вулверин со Хју Џекмен и Лив Шрајбер кога му беше брат), и уште сум на истото мислење дека трилогијата е одлична. Ама TDK дека е најдобар филм, не филм туку филмиште, Begins е визуелно одличен, а TDKR го има најдобриот негативец, јас сметам дека нема подобар серијал со суперхерои од овој.
![]()
Иначе, си играат расипан телефон, Мара ако сака да дискутира - нека се регистрира.
Или нешто посуптилно, како.. Varys.
Не ти личеше на Михаил, русинот што го уби Чарли во ЛОСТ, мамата негова...?
--- надополнето: 11 декември 2013 во 16:31 ---
The Gangs of New York
The Beach
The Aviator
и од оправдани причини да не навлегуваме подлабоко.
Ди Каприо ти е маестрален и неповторлив колку Бонера што е солиден и мудар.
Добар филм е Pioneer, трилер по вистинска приказна за модерен патритизам во Норвешка. Од мене 7ца