Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Абе како не е за жолт, отпозади му идеше и го закачи, сосема доволно за втор. Проблемот е што ич не размисли пред да го удри. Ако поентата било да се умртви играта, он не дотепа.

абе дај не ме заебавај смешки беше жолтиот :D

Brat kompletna ekipa ne ti e povrzana so vozrasta na igrachite, mozat i 20 godishnjaci da se a ekipata da e kompletna. A arsenal ke se kompletni ko ke nemat potreba da se macham da go gleam Jenkinson kako bek i slicnite nanego sho se machev da gi gledam.

Inache Arteta i Cazorla najslabi igrachi ni se sezonava(za prvotimcive praam muabet). Valjda se osekjaat deka ke izgubat prvotimski status od novive zasiluvanja i pod toj pritisok namesto da se dokazat se poservat ...
--- надополнето: 11 декември 2013 во 23:19 ---

i nie imame alternativa samo sto ne e dobra.

И за Ремзи јаде(вме)ше лајна али ете. Сигурно да побарам некој пост ќе најдам, кај шо имаш нешто слично напишано. Извлеков поука од то, барем јас лично.

И за Ремзи јаде(вме)ше лајна али ете. Сигурно да побарам некој пост ќе најдам, кај шо имаш нешто слично напишано. Извлеков поука од то, барем јас лично.

keshki da me demantirat...i toj i bendner... ali radi likoj ko nego izgubivme 8-2 na old traford, radi likoj ko bendner koj ja izvadi od golot na liverpool topkata se ne prodolzvevme ponatamu vo LS. Ramsey beshe podrug slucaj, ako se sekavash dobro pred povredata odlicno igrase vo sredina ali ne dojde do izraz radi fabregas.Posle povredata 1 i pol sezona bese prosek i blagodarenie na AW sega e vo vakva forma. Inache kolku doprinos imat vo igrava ke vidime na kraj na sezona. Se plasam da ne prodolzit so partiive bez doprinos kako poslednive 2-3.

keshki da me demantirat...i toj i bendner... ali radi likoj ko nego izgubivme 8-2 na old traford, radi likoj ko bendner koj ja izvadi od golot na liverpool topkata se ne prodolzvevme ponatamu vo LS. Ramsey beshe podrug slucaj, ako se sekavash dobro pred povredata odlicno igrase vo sredina ali ne dojde do izraz radi fabregas.Posle povredata 1 i pol sezona bese prosek i blagodarenie na AW sega e vo vakva forma. Inache kolku dobrinos imat vo igrava ke vidime na kraj na sezona. Se plasam da ne prodolzit so partiive bez doprinos kako poslednive 2-3.

Барем тебе не треба да ти кажвам, шо како за Арсенал. Искрено мислам дека играја со „кочница“ денес. Убеден сум. Бендтнер не го ставај во ниедна листа, жити мене, нема лек за него. :) Муабетот ми е дека од сега, па до февруари можеме да се сконцентрираме само на ПЛ и ништо друго. Правилна ротација на фудбалери, правилно темпо, давање се од себе, мотивација се работите кои ни требаат. Ако е вистина дека не размислуваат за табелата, тогаш ВЕРУВАМ дека ќе излезат скроз опуштено на Сити Граунд, без никаков притисок, без потреба од брзање за голови, сконцентрирани, мотивирани, без грешки... ВЕРУВАМ и дека можеме да дадеме добра партија таму, и да останеме непоразени, односно да победиме.

Артета две по ред најдрво од сите. Ебати капитенскиот потег, и двата картони тотално непотребно на нивна половина...
Гибс исто слаб време е Начо да почне некој натпревар....

Џенкинсон не го коментирам не напраи глупост, толку му се можностите не е он крив што немаме друг десен бек за да може да иде он у Кристал Палас на пример на позајмица...

Каква шанса пропуштивме за лесно поминување во четвртфинале, кој од кој се поботови од второпласираниве. Се вака сакам ПСЖ да ни се падне пошто се најслаби. Евентуално Барса ама Меси да е повреден :D

Истото шо го кажав и јас. Апсолутно.

We prepared well and were concentrated but we were a bit in between ‘do we attack or do we defend’. It is difficult to cope with that problem. In the second half, I felt that our legs went a little bit and Napoli were sharper physically than us. Saturday was on our mind, we knew to come to Naples would be difficult. We have done our job now we will give absolutely everything on Saturday morning.

Барем тебе не треба да ти кажвам, шо како за Арсенал. Искрено мислам дека играја со „кочница“ денес. Убеден сум. Бендтнер не го ставај во ниедна листа, жити мене, нема лек за него. :) Муабетот ми е дека од сега, па до февруари можеме да се сконцентрираме само на ПЛ и ништо друго. Правилна ротација на фудбалери, правилно темпо, давање се од себе, мотивација се работите кои ни требаат. Ако е вистина дека не размислуваат за табелата, тогаш ВЕРУВАМ дека ќе излезат скроз опуштено на Сити Граунд, без никаков притисок, без потреба од брзање за голови, сконцентрирани, мотивирани, без грешки... ВЕРУВАМ и дека можеме да дадеме добра партија таму, и да останеме непоразени, односно да победиме.

Од Венгер изјавава не нија преведувај сеа, со кочницава
--- надополнето: 12 декември 2013 во 13:51 ---
од 19:00 до 23:00 беше ЛЕГЕНДАТА во SKY студиото вчера по повод Наполи- Арсенал. 4 саат окапав пред монитор само заради него :cuc::cuc:За тие што не го гледале
--- надополнето: 12 декември 2013 во 14:04 ---
:pos::pos::pos:
За ова ги поштувам Англичаниве СЕКОГАш си праат заебанции на СВОЈА сметка
Гери некако ми станува многу добар лик, Реднап од поодамна е многу објективно чоече

1467267_861332997240251_776132150_n.jpg

Некој да ја даде оваа слика,само без цитатот.

^ a што бара сликава у наш фан клуб и која е целта на постирање?

А оти демек то шо го има постигнато Кристијано не е за почит ? Шо има врска каде е !? И сето тоа иди од човек кој е наша легенда, така да, сликата е на право место.

.. како сте наоштрени сите. :X3:

криви се фудбалерите на Арсенал за тоа :D ги дигнаа стандардите оваа сезона до небо и сега одма после два лоши резултати сите се по малце шашави :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom