Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Arteta kapitenski :D
--- надополнето: 11 декември 2013 во 22:27 ---
Arteta kapitenski :D
--- надополнето: 11 декември 2013 во 22:28 ---
Btw duel ne mu zemaa ni na per, ni na kos, a bogami i na giroud

Матер да ви ебем, душа ми земавте.
--- надополнето: 11 декември 2013 во 22:38 ---
Матер да ви ебем, душа ми земавте.

Атлетико Мадрид, Барселона, Реал Мадрид, Баерн Минхен или ПСЖ..

Значи се молиме Атлетико да ни се падне или евентуално ПСЖ...

Атлетико Мадрид, Барселона, Реал Мадрид, Баерн Минхен или ПСЖ..

Ме спаси од пребарување. :D Се знај, ние сме најмалери. Баерн Минхен ќе ни се паднат. А машала и сите други убај се. :D Или Реал Мадрид, пример. За Озил да се врати кај неговите.

Комедии, башка втори на табела а. Епа ќе патиме малце сега со тежок противник, али се гледаше дека се чуваат за сабота. Ајде сега нека им нарачаат тајландски масерки и нека ги олабаат малце до сабота.
Частитки за пласман понатака!!!

Значи се молиме Атлетико да ни се падне или евентуално ПСЖ...

Море моли се, Реал да се паднат. Или Барселона. Со нив полесно ќе поминеме, одколку со Атлетико. ПСЖ мене фаворит ми се за освојување, ако сакате смејте ми се.

Јас би сакал Барса,ако сме способни за освојување ЛШ не би било проблем било која екипа.

Ме спаси од пребарување. :D Се знај, ние сме најмалери. Баерн Минхен ќе ни се паднат. А машала и сите други убај се. :D Или Реал Мадрид, пример. За Озил да се врати кај неговите.

Шо сме најмалери?Сами си го скроивме ова...Е сега нека ги сносат последиците.

Ништо не изигравме, ужасно ни фали напаѓач. Да имаше некоја минута плус и ќе го јадевме калапот.

Не ми е толку за ждребката, но се плашам да не влијае лошо поразот за во сабота, Сити го победија Баерн ќе имаат залет.

Лошо ги почнавме серијата тешки наптревари, нерешено со Евертон, пораз од Наполи, да се надеваме дека ќе биде подобро со Сити и Челзи.

Само барен да не е со сите други може да се справиме мислам... али како и да е на тешкиот начин, а да си влезевме од прво комотно.. Зенит,галата,милан,леверкузен,олимпијакос,шалке, смешни екипи за овие погоре

Маме да и ебам на сите, срамота!
Па толку омаложување на противник бе еј, Шчезни си го драпа таму, голманот на Наполи се моли а овој со некој глуп израз на фацата се смешка накај голот.
У Арсенал играте маме ви јебем, понашајте се како што треба и бидете сериозни, бековите денес кој од кој по изгубен, две конкретни шанси - два гола.
Артета колку само знаев дека ќе попие црвен, без мозок еј отпозади му иде, да ти се плукнам у лидерот!

Вечерта ми ја упропастија.

Ако ништо друго,барем добив пастермајлија на опклада (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom