Фан Клуб: Бамбер Бриџ

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
Денес на кајгана Бамбер Бриџ ни дојде,
Бриџовци, слободни пишуваат, слободно живеат
Бриџовци се борат за своите победи, о Бамбер, о Бриџ
РикиЛФЦ, Сабаховиќ, Родаст, Илмоус

:icon_lol:

Член од
14 март 2013
Мислења
2.875
Поени од реакции
8.678
500 члена, во еден ден...чисто на заебанција .... Кајгана :cuc:

Само немој сеа @RickyLFC9 да почни да ми изиграва Џери Блок :D
Море да не почни да изиграва Линда, тогаш не е на арно работава. :D

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.745
Поени од реакции
12.837
Ние сме будали, не викаат кајганџии, за Бамбер Бриџ навиваме, але ле, але ле! (y)

Денес на кајгана Бамбер Бриџ ни дојде,
Бриџовци, слободни пишуваат, слободно живеат
Бриџовци се борат за своите победи, о Бамбер, о Бриџ
РикиЛФЦ, Сабаховиќ, Родаст, Илмоус

I know it's you Дарко Лешоски :sneaky:

Море да не почни да изиграва Линда, тогаш не е на арно работава. :D
Чисто сумњам дека Рики можи да забремени од Matty Kay...but you never know :D

ShakaZulu

" Тој Сум Бре "
Член од
29 јули 2008
Мислења
3.316
Поени од реакции
3.705
Мислам дека порталот плачи за една статија за оваа иницијатива овде :)
Нешто во стилот на рекламана на скопско

“Постои група мажи во градот,
незадоволни од секојдневната просечност,
кои се стремат кон повеќе, кон подобро!
Дали си и ти еден од нив?

Но овде да се работи за

Постои група љубители на фудбалот од срце,
незадоволни од секојдневната просечност, руските тајкуни, арапските шеици...
кои мислат дека и послабиот има право да биде сакан и има еднакво право на успех.
Дали си и ти еден од нив?

:)

P

PewDiePie

Гостин
Ова тимче е во некое село во пичке си матерне што се вика,а вака по слики ова она што се оставаа на темава,иако не се гледа јасно видете ги куќиве,башка сегде или трева или асвалтирано,а кај нас главен град зградине ем која од која погрди ем која од која пораспаднати,сегде дупки и калишта.
И ај после нека каже некој дека има правда.....
Ги боли кур си бичат од задоволство фудбал,за година две може и лигашки ќе се натпреваруваат,штотуку станаа релевантни 500 мање више вистински фанови што ги добија буквално преку ноќ и ај да не звучи арогантно може повеќе го сакаат тимот од некои навивачи таму. Можеш да замислиш колку им е јако во моментов и на играчите и на тие што водат фан страните...ме интересира само газдата дали е запознат каков навивачи бум му се случи на неговиот тим. :icon_lol:

Убедливо најјако ќе биде одма после нова година на 1-ви со Клиторисот,има да го осетат цел,буквално. :D

Castor

Ќесеџија
Член од
2 мај 2012
Мислења
481
Поени од реакции
960
у себе ама да грми!

И БАМБЕР РАСТУРА
НИЕ КЕ ТЕПАМЕ
АЕ АООООООО
АЕ АООООООО

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.745
Поени од реакции
12.837
Убедливо најјако ќе биде одма после нова година на 1-ви со Клиторисот,има да го осетат цел,буквално. :D
Ќе бараат да сврши утакмицата што побрзо :ROFLMAO:

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Ова тимче е во некое село во пичке си матерне што се вика,а вака по слики ова она што се оставаа на темава,иако не се гледа јасно видете ги куќиве,башка сегде или трева или асвалтирано,а кај нас главен град зградине ем која од која погрди ем која од која пораспаднати,сегде дупки и калишта.
И ај после нека каже некој дека има правда.....
Ги боли кур си бичат од задоволство фудбал,за година две може и лигашки ќе се натпреваруваат,штотуку станаа релевантни 500 мање више вистински фанови што ги добија буквално преку ноќ и ај да не звучи арогантно може повеќе го сакаат тимот од некои навивачи таму. Можеш да замислиш колку им е јако во моментов и на играчите и на тие што водат фан страните...ме интересира само газдата дали е запознат каков навивачи бум му се случи на неговиот тим. :icon_lol:

Не е баш село во наши услови, повеќе е приградска населба на градот Престон. Според наши услови, Бамбер Бриџ е нешто како Ѓорче, но со повеќе моќ во локалната власт.

P

PewDiePie

Гостин
Не е баш село во наши услови, повеќе е приградска населба на градот Престон. Според наши услови, Бамбер Бриџ е нешто како Ѓорче, но со повеќе моќ во локалната власт.
Како било де,за англиски услови село....и пак е посредено од наш главен град на пример,тоа ми беше муабетот.

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.646
Поени од реакции
31.868
Бог да чува... :coffee:

Криво ти е дека појче фаној има во овој фан клуб од оној на Интер :D

А мене па не ми е криво шо отпадна Јувентус, тука се новиве деца да ме подутешат.

Член од
2 јули 2009
Мислења
495
Поени од реакции
83
Го засакав тимов, будали едни :D Бамбер доби уште еден верен навивач :D

Kajgana Shop

На врв Bottom