Море да не почни да изиграва Линда, тогаш не е на арно работава.500 члена, во еден ден...чисто на заебанција .... Кајгана
Само немој сеа @RickyLFC9 да почни да ми изиграва Џери Блок![]()
Ние сме будали, не викаат кајганџии, за Бамбер Бриџ навиваме, але ле, але ле!![]()
Денес на кајгана Бамбер Бриџ ни дојде,
Бриџовци, слободни пишуваат, слободно живеат
Бриџовци се борат за своите победи, о Бамбер, о Бриџ
РикиЛФЦ, Сабаховиќ, Родаст, Илмоус
![]()
Чисто сумњам дека Рики можи да забремени од Matty Kay...but you never knowМоре да не почни да изиграва Линда, тогаш не е на арно работава.![]()
Ова тимче е во некое село во пичке си матерне што се вика,а вака по слики ова она што се оставаа на темава,иако не се гледа јасно видете ги куќиве,башка сегде или трева или асвалтирано,а кај нас главен град зградине ем која од која погрди ем која од која пораспаднати,сегде дупки и калишта.Менаџерот
![]()
Ќе бараат да сврши утакмицата што побрзоУбедливо најјако ќе биде одма после нова година на 1-ви со Клиторисот,има да го осетат цел,буквално.![]()
Ова тимче е во некое село во пичке си матерне што се вика,а вака по слики ова она што се оставаа на темава,иако не се гледа јасно видете ги куќиве,башка сегде или трева или асвалтирано,а кај нас главен град зградине ем која од која погрди ем која од која пораспаднати,сегде дупки и калишта.
И ај после нека каже некој дека има правда.....
Ги боли кур си бичат од задоволство фудбал,за година две може и лигашки ќе се натпреваруваат,штотуку станаа релевантни 500 мање више вистински фанови што ги добија буквално преку ноќ и ај да не звучи арогантно може повеќе го сакаат тимот од некои навивачи таму. Можеш да замислиш колку им е јако во моментов и на играчите и на тие што водат фан страните...ме интересира само газдата дали е запознат каков навивачи бум му се случи на неговиот тим.
Убедливо најјако ќе биде одма после нова година на 1-ви со Клиторисот,има да го осетат цел,буквално.![]()
Како било де,за англиски услови село....и пак е посредено од наш главен град на пример,тоа ми беше муабетот.Не е баш село во наши услови, повеќе е приградска населба на градот Престон. Според наши услови, Бамбер Бриџ е нешто како Ѓорче, но со повеќе моќ во локалната власт.
Бог да чува...![]()