Фан Клуб: Бамбер Бриџ

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.300
Поени од реакции
7.026
^Тоа Fullwood било спонзорот,мене на прв поглед како Fullweed ми заличи :cautious:

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.761
Поени од реакции
9.867
+1 Бамбер. Секоја чест дечки. :cuc:

И нека не се шири многу многу доволни сме ние од форумов, мада ко што гледам веќе е премногу проширено.

p.s. Дресовине се секс ало! Рики, твојот втор омилен клуб може да им завиди на Бамбериве. :icon_lol:

p.p.s. си имам и омилен играч од тимов - Маtty Kay a.k.a. the Cave Man

Член од
5 август 2007
Мислења
3.590
Поени од реакции
2.619
Не ми се верува. Ги разбудив домашниве. Ејјјјј, така мил ми стана клубов, шо имам чуство дека со години му сум навивач :D
АЛАЛ да ви е :)
+1 верен навивач.

Него, иди Јануарскиов трансфер период, шо мислите да му ја лајкниме страната од спонзорот сите, па можи го одврза кесето еден центархалф да се земи, да не мора после од двојка во кец да ја вртиме?

Член од
23 август 2010
Мислења
40.022
Поени од реакции
116.855
Колку лајкови стиснав во овие доцни вечерни часови, гарант одредени членови ќе ме замразат затоа што ќе им стигнат 34324242 известувања само од мене. Можно е да си помислат дека Блулејдибаг ми го хакнала профилот. :D Али луѓе мораше тоа да го сторам, едноставно ваква тема вреди да биде прочитана до темел. +1 верен фан на Бамбер (y)

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.710
Поени од реакции
88.755
Дресовите се :drk:
Дај @Acid нека направи статија за тимиштево на сајтов, бесплатен превоз ќе му дадеме кога ќе одиме во Ланкашир/Престон/Бамбер Бриџ... Мора да се испочитуваат и фудбалерите на тимот, кој ја знаат најголемата легенда на Македонскиот фудбал... не зборам за Панчев, Најдоски или Пандев... туку за Величе fucking Шумуликовски :cuc:

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Јадам баничка и читам што сте коментирале одкако се одлогирав, ќе се задавев... ќе одговаравте сите за убиство! :D
Bamber Bridge 4-2 Bacup & Rossendale - LFA Trophy Q/F 11.12.13

:D
ветрот?​
:eek:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Четворкава на Бамберци е тренер на дечаците во Ман Утд, татко му е еден од главните скаути во клубот, тој што го откопа Чичарито :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom