Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Фил мадафакинг Џонс, само ако не го стави Мојсо капитен за некоја година, одам во странство правам пари го купувам Јунајтед и го кикам Мојс :)

Член од
15 февруари 2012
Мислења
2.680
Поени од реакции
1.805
СРАМОТА,БРУКИ, ПОЛА СТАДИОН ПРАЗЕН НА 5 МИН ПРИ КРАЈ.....

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
12.006
Поени од реакции
7.164
Ајде и Вила да ги мавниме со клин шит и да тргне работава веќе еднаш :D

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Вака да влезеа некој топки и во ПЛ, сега немаше да биде таква ситуација, нвм убаво е чуството кога победуваат :)

GGMU!

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.616
Поени од реакции
8.320
И покрај победата која според мене беше заслужена, се знае на што сме и кај треба да се пазари.И после изминативе утакмици се надевам дека им дошол памет на Вудвард и остатокот од бордот и дека уште на 1 јануар во 00:00 ќе уплатат 36 милки на Билбао и нека го земаат Херера што порано да не ја усерат работата.И ќе може ли да игра Херера(ако дојде) у ЛШ, не сум сигурен мислам дека можеше да игра ЛШ ако играл Европа лига ....
+ ќе си земат некое крило по мерка како што личи зашто со кешли дајв не се искача на крај, тие зицерите и Велбек ќе ги погодеше :LOL:

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Нека ни е честито освојувањето на групата и на денешниот меч уште еденаш се докажа дека Јанг не треба под никој услов да игра прв состав и во Јануарскиот преоден рок може слободно да си побара нов клуб зотш не ја заслужува платата што ја зема кај нас, а за Џонс дефинитивно беше играч на натпреварот не само поради голот што го даде навистина беше ѕвер денес и се надевам ќе продолжи вака да игра. Исто и Кагава одигра солиден натпревар вечерва (y).
Man of the match. Phil Jones. Goals 1, pass success 92%, interceptions 4, clearances 4, tackle success 100%.

--- надополнето: 10 декември 2013 во 23:05 ---
И покрај победата која според мене беше заслужена, се знае на што сме и кај треба да се пазари.И после изминативе утакмици се надевам дека им дошол памет на Вудвард и остатокот од бордот и дека уште на 1 јануар во 00:00 ќе уплатат 36 милки на Билбао и нека го земаат Херера што порано да не ја усерат работата.И ќе може ли да игра Херера(ако дојде) у ЛШ, не сум сигурен мислам дека можеше да игра ЛШ ако играл Европа лига ....
+ ќе си земат некое крило по мерка како што личи зашто со кешли дајв не се искача на крај, тие зицерите и Велбек ќе ги погодеше :LOL:
Билбао сезонава не настапува во Лига Европа така да ако дојде Еререа ќе може да игра :).

Kajgana Shop

На врв Bottom