Толстој
екс Бомбастичен
имате торенти на http://torrentz.eu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Веројатно сум единствен човек на форумот што нема гледано ниту еден дел.

Гледам по еден филм годишно од овој жанр последниот таков драма/комедија/романса беше Silver Lining Playbook и според мене беше многу лош. Хајпот што го доби беше тотално неоправдан и мислам дека беше повеќе поради сожалување кон режисерот кој одигра на картата дека неговиот син ја имал таа болест.
Сега го погледнав трејлерот за Her и можам да кажам дека ова е филм од овој жанр за кој имам нетрпение да го гледам, според трејлерот изгледа прекрасно а и глумецот е одличен.
Или пак појма нема од драми... рецимомислам дека хајпот ти ја засенил објективноста и си му влегол со недостижни очекувања.

Или пак појма нема од драми... рецимо![]()
![]()
Дајте филмови историски, во такви филмови се заљубив нешто, а можеби е и ради тоа што ужасно досадно ми е да учам историја, а преку филм ќе научам нешто![]()
Веројатно сум единствен човек на форумот што нема гледано ниту еден дел.
Значи јас и Zedd сме тие шо ги немаме гледано X-Men. Ама ја си ветив за зимово, маратон правам со нив.

Koлку не, јас сега дознав дека режисерот имал таков син. Silver Linings го гледав јас два пати и заслужено се збореше, затоа што беше апсолутно фиилгуд филмче на годината, мислам дека хајпот ти ја засенил објективноста и си му влегол со недостижни очекувања.

Дајте филмови историски, во такви филмови се заљубив нешто, а можеби е и ради тоа што ужасно досадно ми е да учам историја, а преку филм ќе научам нешто![]()
беше апсолутно фиилгуд филмче на годината