Sto ti znaci ova + na pana....? Kje gi probam ovie ako ne ispadnat pravam pauza do nova godina vo katostrofalna serija sum, i ako sakas daj mi gi sifrite od SL od tel sum
Mozzart имаш.Освен во бет сити во која ги има играчите да се играат на поени (кошарка)? Марјановиќ од црвена зведа за вечер 11.5 + сакам да го играм на интернет толку ја гледам границата
Не, значи дека треба да тепа со 27 разлика.Едно прашање
Ја ставив Парагвај-Ангола 2 хенд. 26.5,и идам проверка на тикет во златна копачка и ми пишува статус:во игра и резултатот си го пишува.А сеа,можно е тоа да значи да не победи Ангола со 27 разлика?
панатинаикос слабо кошеви нешто....за сетубал незнам од каде си толку сигурен, паѓа за 2ка не за 1 таа.Setubal 1!
Panathinaikos +!
1000den x 5.13 Sportlife!
Segde na Setubal e pod 2.5koef,inace extra sigurni mi se ovie dva para..no od vcera veke pokacija granica na Pana od 149.5 na 152.5!
I eden tiket
Panathinaikos +!
Setubal A.H 1!
Kaiserslauten 1!
Anhaim 1!
Koef 8+ uplata 500den..
Sent from my HTC One using Tapatalk
ja imav 200 den vaucer i 2 nedeli ne mi bese iskoristen i mi go ponistija nemozev da go odigram , stegni gi sto porano , makar mislam deka za 1 nedela nema da ti propadne vaucerotВо спортлајф ако земеш ваучер има рок до кога треба да се искористи? Земав 1000 денари ваучер за локално прво место и гледам денес со жолта боја е, да не ми пропадне случајно?
П.с. Не знам вчера со која боја беше, може и вчера бил жолт и не е ништо посебно
Клај ги на 1.01 коеф и ваучерот во реални пари ќе ти го напратВо спортлајф ако земеш ваучер има рок до кога треба да се искористи? Земав 1000 денари ваучер за локално прво место и гледам денес со жолта боја е, да не ми пропадне случајно?
П.с. Не знам вчера со која боја беше, може и вчера бил жолт и не е ништо посебно