Football Manager 2014

• Креатор на темата Креатор на темата jovanovski
  • Време на започнување Време на започнување
Препорака - почни невработен, оди на одмор дур не ти ја прифатат апликацијата.

Не бе не ми е интересно така сум пробувал.. Ќе почнам сеа со Шалке и ако со нив ми скурчи тогаш ќе ја паузирам играва некој месец додека да ми се приигра пак.

Ајде таман почнав добро да играм, победа против Астон Вила, нерешено со Блекбурн во гости и дома со Сотон (второ се овие, газат све живо), па победа против Кристал Палас. Гледам распоредот и играм со Кардиф, Лидс и Мидлзборо. Си викам овие 3 може да ги победам, послаби се од мене. Ама првата со Кардиф се вадам во 87 за 1:1, дома против Лидс 0:0 и на крај губам од Мидлзборо дома 1:2 со два гола од корна крвта да им ја ебам :mad:

Еве сега Беговиќ ќе фати џенем, затоа што стои како дрво на гол и нон стоп бара трансфер, демек некое играчиште. Ќе видам да го доведам Валдес како слободен играч. Заинтересиран е, ама бара 100к на недела и затоа е без клуб пола година. Ќе видам со бонуси ако може некако да средам, ако не ќе го форсирам Батланд и онака везе немам :icon_mrgr:

Не бе не ми е интересно така сум пробувал.. Ќе почнам сеа со Шалке и ако со нив ми скурчи тогаш ќе ја паузирам играва некој месец додека да ми се приигра пак.

брат џабе почнуваш,пак ќе те дупне сејвот :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

ehqc.png

2ра година со ред ЛШ 7ма титула во 3 години :vozbud:Ете

ys6f.png

:tapp::tapp::tapp:

Го стаив тоа Родаст што ми го прати да видам за Бамбер Бриџ и ми се прееба цела игра.. Да ти ебам животот.
Официјално ја паузирам играва на некој месец.:mad:

qtbgMo3.png

будалава даде 4 гола на 1 натпревар а централен дефанзивец ми е :D
--- надополнето: 10 декември 2013 во 23:33 ---
KQ4aZxR.png

Финале на светско...губам 0-3 после 20 минути мењам формација и правам пресврт...а си реков ќе ме отворат овие ко аргета паштате после таквиот старт..

:tapp::tapp::tapp:

Го стаив тоа Родаст што ми го прати да видам за Бамбер Бриџ и ми се прееба цела игра.. Да ти ебам животот.
Официјално ја паузирам играва на некој месец.:mad:

Јас со Бамбер Бриџ па поминав 1 месец и изгубив неколку играчи кои ми ги џапнаа од погорните лиги али собрав некои ветерани...Значи во тие ептен ниски лиги, само Pace е битен атрибут.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom