- Член од
- 5 октомври 2012
- Мислења
- 1.957
- Поени од реакции
- 1.172
basel 1 , kortrijk 1 ![Зелен :icon_mrgr: :icon_mrgr:](/styles/default/xenforo/emot/icon_mrgr.gif)
![Зелен :icon_mrgr: :icon_mrgr:](/styles/default/xenforo/emot/icon_mrgr.gif)
Абе добро сеа ако така гледаш, Дортмунд и со бод иде у случај Наполи да не победи. Ја ги погледав малце Дортмунд и незнам на што се должи толкава промена у играта, ама ќе кажам од утакмица до утакмица не можеш да ги препознаеш.То зависи од екипата.
Леверкузен и со победа можи да испадни, а кај Дортмунд е поинаква работа. Ако победат сигурни 1/8 финалисти се.
Не реков дека сигурно не се замараја зошто не ја гледав утакмицата, само наведов една причина да не форсират и да ризикват некоја повреда оти и така се осакатени посебно во одбраната.
Не го уплатив.Ливерпул - 1
Псж - 1
Ајакс - 1
Клуб Бриж - 1
Петролул - 1
Динамо Б. - 1
Цирих - 1
7.1 коефициент
so ne si ja pisali liverpool 1 i tim1Да ви ја разбијам малку негативната енергија на темава. Денеска изгледа само ја сум добитен:
![]()
RAPID VIENA @ 2за утре некој инфо дали ќе игра Фалкао за Монако? се мислам 2-4 гола да ја играм
--- надополнето: 7 декември 2013 во 23:27 ---
Утре иначе една што ми боди очи Sandhausen-Greuther Furth 2&2-3 3.7 коеф Спорт лајф. Ќе ја пробам сингл или пак уште една ваква пример 1 и 2-3 гола да издумам. Ако имате некој предлог давајте за утре да фатиме некоја пара оти денес капитулација.
Ја гледав Рапид Виена немаат победа против волсберг одамна, Моускрон ме сјебаа пред 2 кола, али ајде ќе ги пробам овиеRAPID VIENA @ 2
LUZERN @ 1
MOUSCRON @ 2
Брат те пратам повеќе време стварно немаш среќа, се за една те заебуваат, али се надевам што е можно поскоро ќе ти се сврти среќата во твоја полза. Еве нека биде од утре така.ah be kortrijk na 90 den uplatenoПрегледај го приврзокот 78836