- Член од
- 26 септември 2012
- Мислења
- 8.355
- Поени од реакции
- 7.117
сан антонио - индијана ВИШЕ поени цела,188.5 поена е границатаКажете некоја сигурна, некоја местена за вечер да бапнам, имам солидна паричка па сакам да ги вложам![]()
наполи 1 & Т1
сан антонио - индијана ВИШЕ поени цела,188.5 поена е границатаКажете некоја сигурна, некоја местена за вечер да бапнам, имам солидна паричка па сакам да ги вложам![]()
Клавајте пари на Андерлехт и Анортозис!
Среда ја имат можи најбитната утакмица во полусезоната, во Германија немат шанси со Баерн, а и третото место оди директно во ЛШ в година.Мене Дортмунд ми смрди, незнам вас? Овие не играат фудбал се влечат, чекаат да помини мечов. Каде е Дортмунд што даваше по 3-4 гола? ц цц ц да им ебам швабите
А шо утакимца имаат во среда толку битна?Среда ја имат можи најбитната утакмица во полусезоната, во Германија немат шанси со Баерн, а и третото место оди директно во ЛШ в година.
Мислам и дека нема потреба да се замарат.
Лига на шампиони со Марсеј.А шо утакимца имаат во среда толку битна?
аа незнаев мислев дека наредната недела се ЛШ утакмиците.Тогаш зато вака играат. Јас па денеска најдов да ги пишамЛига на шампиони.
Да не е битна?
И манчестер се чуваат, затоа изгубијааа незнаев мислев дека наредната недела се ЛШ утакмиците.Тогаш зато вака играат. Јас па денеска најдов да ги пишам![]()
Леверкузен имаат исто така битна утакмица во Лига Ш. шо им одлучува дали идат понатака. Не е на место аргументов затоа што и тие не би требало да се замараат.Среда ја имат можи најбитната утакмица во полусезоната, во Германија немат шанси со Баерн, а и третото место оди директно во ЛШ в година.
Мислам и дека нема потреба да се замарат.
Немој да сте се летале. Базел има многу побитна утакмица од оваа. Ако остане непоразен кај Шалке у вторник/среда, иде даље. А бодови у домашно ќе надоместат иако сеа губат у корист на најголемиот ривал за титула.Луѓе......Базел е тука![]()
Зошто се ситите на Мафо оти изгубил пари.Овде е заедничка борба против кладилниците.
Ливерпул-1
Хамбургер-1х
Клуб бриж-1
Копехаген-1
Барнет-1
Ајах-1
Динамо Б-1
Данди Ј-1
барцелона Б -1х
Депотриво-1
То зависи од екипата.Леверкузен имаат исто така битна утакмица во Лига Ш. шо им одлучува дали идат понатака. Не е на место аргументов затоа што и тие не би требало да се замараат.