Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.650
Поени од реакции
59.617
Лани на 15ти ноември ја отворив темава за која Io ме караше. :oops: После Io си ја отвори официјалната, со анкетата - ама тоа може да се направи дури откако ќе ги објават номинациите. Ако сакате уште од сега да почнеме со пред-подготовка, можам да се позамарам малце ко лани, м?
Да знаев дека после ќе ја отвориш темата за Екс Ју... (и уште попосле таа за МК) ич ништо не ти викав... :)

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.120
Поени од реакции
37.612
Да знаев дека после ќе ја отвориш темата за Екс Ју... (и уште попосле таа за МК) ич ништо не ти викав... :)
Не ја отворив јас таа за МК. All the credits goes to your friend who runs. ;)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
А како е 3Д-то во Милениум?
3 димензионално :D

И во Синеплекс ќе го има во 3Д со таа разлика што таму ќе биде со 48 fps HFR, ама најверојатно ќе биде прекинат на половина филм, а во Милениум не би требало.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
3 димензионално :D

И во Синеплекс ќе го има во 3Д со таа разлика што таму ќе биде со 48 fps HFR, ама најверојатно ќе биде прекинат на половина филм, а во Милениум не би требало.
Не заебавај, на World War Z ептен беше темно, ништо не се гледаше. Прашувам за да знам дали да одам во Милениум за 200 или во Синеплекс за 240 во вторник :D

Vlatko_Gjorce

Ѓубре
Член од
17 април 2009
Мислења
2.561
Поени од реакции
2.524
деновиве ја (до)глед(ув)ам Twilight Zone, значи колку (идеи за) филмови произлегле од серијава...:cuc:
на пр. еве од оваа една епизода 5-29 за Пила од кај им текнало, клик од 14та минута, дури и вика ''This is the game, and these are the rules" :icon_mrgr: a и крајот за Payback со Мел Гибсон од тука го земале

Член од
14 март 2013
Мислења
2.875
Поени од реакции
8.678
Прилично сум зарѓан за рецензија, затоа само збор-два тука за Prisoners. Ќе му дадев 9.5ка ако 'Локи' во поголемиот дел од филмот не ми делуваше недоволно внесен во улогата и премногу внесен истовремено, што ми даваше некое чудно чувство на неопределеност во неговите сцени. Значи не лошо одглумено, ама....не можам да најдам соодветен збор.
Настрана тоа, останатите, посебно Џекмен растурија. Секоја чест за глумата, тензијата, сценариото, локацијата...Многу многу солиден филм, вистинска смисла на трилер. Фала на предлог @wot.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Samurai Jack

Penspinner
Член од
15 април 2012
Мислења
3.667
Поени од реакции
8.725
Убо филмче воа Prisoners, али врв се коментарите на трејлерот на јутјуб. Кој го има гледано филмот нека чита, кој не нека го гледа и нека ги прочита, луд јебе збуњеног...:icon_lol:

Барајте го коментарот на Jolly Infidel и читајте replies надоле...:ROFLMAO:

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Одиш на работа и ти викаат дека не требало да довагаш денес, се враќаш дома и си го пушташ Misery со Џејмс Кан :cool:

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
Dragon Day - Од кога го изгледав си реков, џабе трошев време за филмов. Тотално заникаде приказна, глумата 0. 2/10

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Незнам кај да прашам, ако е постот за друга тема нека го преместат модераторите.Ладна сабота, не ми се излегува, па ми се гледа некој добар филм за балканските војни или некој сличен филм, ама би сакал да гледам филм кој е реален кој не ги брани пример Србите, Босанците или некој друг :)

Kajgana Shop

На врв Bottom