Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јавна администрација бе...ги мрзи да живеат, не па да работат.Како не ја споделив? Ја споделив, само вие не се нафативте!И реков, ако треба помош и за каталогот за филмовите да го комплетираме да викате, ама и за тоа не се нафативте.
![]()
Гледај го Terminator Salvation ако ти треба разорарување, добро не е конкретно од него ама од целиот пакет. Ептен тапа филм !Последните два месеци, скоро цела филмографија на Кристијан Бејл изгледав, само што го изгледав сега и Empire Of The Sun.
Дефинитивно најдобар актер на денешницата! Нема простор за дискусија.
Хмм, што знам, мислам дека ова е веќе друга категорија бидејќи е само voice acting.Дали мислите дека voice актерите и motion capture актерите (Енди Серкис и колегите) некогаш во иднина би можеле да добијат Оскар за најдобра улога ? Еве на пример лани во Her излегоа некои шпекулации за Скарлет да добие номинација за нејзиниот глас во филмот
Clear HistoryЌе предложи некој некоја комедија или цел Кајгански форум е навлечен на депре/драма/трилер/акција?
Се истрошија оригиналните приказни, брат, или пак се истрошија идеите.Искрено здосадија со овие глупи филмови, супермен, бетмен, антмен, шитмен преку глава више. Дај нека направат нешто оригинално, ново, невидено.
Се истрошија оригиналните приказни, брат, или пак се истрошија идеите.
Сега секој филм е правен според книга, стрип или римејк на постар филм и наликува на еден, два, пет претходни филмови.
А за антмен треба да постои филм, зашто како што ми е познато тој е еден од првите Икс-мен.