Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Морав тука да те цитирам пошто има еден од подфорум музика шо едвај чека некој казнен да ми акне.

СИ БИЛ У ЛАФ МУАБЕТ ?! НАЈЈАКАТА КАФАНА У СВЕТОТ !!! Таму го имав првото пијанство :D

290372_2763067795903_1150392046_o.jpg

За жал ова е све што остана од неа, али мисија во животот ми е ако некад станам богат да го откупам просторот и да ја реновирам ко што беше.

Да бе брат ,цел клас медицина се собиравме тамо .Лудории ни било. Памтам имаше певаљка една што ја замаравме да ни пее,а на таа сирота и се плаче не гледа дечишта а ние и урламе околу глава.

Да бе брат ,цел клас медицина се собиравме тамо .Лудории ни било. Памтам имаше певаљка една што ја замаравме да ни пее,а на таа сирота и се плаче не гледа дечишта а ние и урламе околу глава.
Многу пријатно ме изненади денеска :)

Многу пријатно ме изненади денеска :)

Брат порано така се искачаше. И у кафичите како Енерџи па и у дискотеките дури ги вртеа истиве песни такада и кафичите беа кафани .Немаже друг избор освен да се развеселиш на вакви песни. По дома си слушавме Скутер а викенд се знае. Исто како место го забораив Томас, е тоа беше калакурница невидена,незнам дали си успеал да го фатиш тоа време.

а шо, демек сакаш да кажиш дека не сме доволно добри за твоето внимание? :D

Ако требаше моето внимание да се задржи на вакви муабети ќе седнев пред продавница и ќе ги слушав пензионерките во маало....башка и некое пивце ќе кркнев!

Ако требаше моето внимание да се задржи на вакви муабети ќе седнев пред продавница и ќе ги слушав пензионерките во маало....башка и некое пивце ќе кркнев!

Кркни едно од мене, сногу!

Помирен е веќе со фактот дека имаме и повеќе од солиден тренер. Сега дај му статистика за Паско, Ален и Аспас :D

Извинете шо ушаѓам вака не најавен, ама во сликата од погоре некако многу ми боди очи титулата во ЛШ на Роџерс :D

Јас само знам дека Рафа у првите 51 натпревар зема ЛШ.
Кени во првите 51 натпревар зема Карлинг Куп.
А Роџо во првите 51 натпревар зема....упс

:D :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom