Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Ејјј, немој за факултет да ме прашуваш, ќе треба два саати да изгубам во жалење и по малце фалење :P
Ти си помал, кажи како се снаоѓаш :D

Него странава прво наместете ја убаво во средина, не ми се свиѓа вака.
Ко што гледам замислата е само промовирање на фан клубот. Логото може подобро. Кога ќе ја ставите во средина кажете пак да ја отворам, ич нејќам вакви работи :D
ајде ајде, сигурно не е толку тешко. ај еве од мене да се расположиш

Е кога веќе почнавме со shitposting, за утре задутре што да се игра од вонредниве кола ?

@olaf и ти си од коцкарите, слабо коефициентиве некако, ништо не ми фаќа око.

Е кога веќе почнавме со shitposting, за утре задутре што да се игра од вонредниве кола ?

@olaf и ти си од коцкарите, слабо коефициентиве некако, ништо не ми фаќа око.
паузирам до по Нова Година, а ти препорачувам и тебе

А бе ајде, годинава ако не завршат 4то место срамота.
Челзи и Сити се поквалитетни од нив, Арсенал ај и они се малку подобри од нив, ама Јунајтед,Евертон, Саутемптон да им земат 4то место ? Едино Тотенхем може да им земат, ама супер за АВБ ќе биде така да баш ми е гајле Тотнем ако им го земат 4тото место :D
Е сега ако Јунајтед се држи до последни кола за 4то место може да добие помош малку ама пак кој им е крив на овие што од Хал губат 3-1.
You're on your honor, don't press your luck. Don't overstay your welcome, Sir Dragon from the Sky!

паузирам до по Нова Година, а ти препорачувам и тебе
На почната НБА сезона да пазуирам ? Naah :D
Од фудбаливе последно коло во ЛШ само е за играно, другово овој период и мене ми е јасно дека е се испревртено.

Јас ќе се разочарам ако не сте во топ 4, ама со порази од Хал...тешко...

Кажете ај кој ви фаќа око вака за следен тренсфер?

Многу тешко топ 4, многу!

Трансфер, кој сака нека е на име, да го ебам али нека биде добар креативец, одличен уствари! Маме ни се еба ако останеме на сегашнава средина до крај на сезона.

мурињо :)
еден хазард, не го знаеш, белгиец е :D
пасторе
отприлика то...

Па немаат голем избор, пола екипа ќе ни оди во ПСЖ, друга во Реал а третата на позајмица во Витезе (толку сме добри што имаме 3 половини екипа)

Стварно Рики, пројде 12. Ај ќе те молам повлечи се и остај не нас возрасните да ја оправиме ситуацијава :D

Многу тешко топ 4, многу!

Трансфер, кој сака нека е на име, да го ебам али нека биде добар креативец, одличен уствари! Маме ни се еба ако останеме на сегашнава средина до крај на сезона.

Не е проблем за креативци. Обратете се кај @dagonsky за 2+1 гратис.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom