Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Капетан Филипс, крајните 15 минути, т.е. глумата на Хенкс, го направија далеку подобар филм....така што од надпросечен стана доста добар филм според мене. Му давам 7.5.

Јебига глумата беше одличнa, ептен се соживеав, Хенкс од шарки ме извади иако до тој момент буквално глумата беше за неколку класи на пониско ниво, онака не ми беше многу многу грижа за капетанот.

E сега малце негативности, класика Амерички моменти.....стереотипи, пропаганда, али тоа е. Се на се филм кој вреди да се гледа, нема дилема тука.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.626
Поени од реакции
59.486
go izgledav American Beauty.. i seriozno ovaj film zasluzvit oskar? vas kako vi se dopadna? prosecna drama... ili krijat nekoja skriena poraka filmot ? :O
5 godini te cekam brat, mi se smaci da im objasnuvam. Odam na odmor, od sega ti prezemas obvrska da im vrakjas sekade kade sto go falat toa gjubre od film. ;)

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.912
Поени од реакции
11.266
5 godini te cekam brat, mi se smaci da im objasnuvam. Odam na odmor, od sega ti prezemas obvrska da im vrakjas sekade kade sto go falat toa gjubre od film. ;)
Одбери полош филм, be a man.
Into The Wild или American Beauty?
Не прави трикови со одговор од типот - Only God Forgives, држи се до наведените два :)

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.681
Поени од реакции
34.172
Ио до кога ќе те нема.. :(

Еве за farewell јас ќе одговорам од најдобар почнувајќи Into the Wild > OGF > American Beauty

ps Има блуреј рип од Сталинград, памтам многу луѓе се попалија.

Член од
29 јануари 2012
Мислења
2.172
Поени од реакции
3.719
Каде можам да видам кога ке излезе HD за The Hunger Games - Catching Fire

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
The Fifth Estate и не е така лош филм. Далеку од добар ама воопшто не ми беше лош. Интересен филм со феноменални актери. Сепак сеуште мислам дека не треба да се прават филмови за recent events.

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
Elysium - Уште еден филм за иднината, не многу добра приказна. 6/10

Kajgana Shop

На врв Bottom